Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım

Feyza Nur Dikici/Elazığ Harput'ta yıllardır sıklıkla küçük küçük yangınlar çıkar. Bu yangınların Elazığlılar arasında en bilinen nedeni, evlilik teklifidir. Heyecanı doruklarında yaşayan genç çiftler, romantizm adı altında, güzel anılar biriktirebilmek için adeta ateşle oynuyordu. Geçtiğimiz yıllarda defalarca yangınla karşı karşıya kalan Harput, artık rahatlayabilir. Zira Hayalimdeki Organizasyon Ekibi, Harput'u yakmaktan ziyade Elazığ'ı ihya etmeyi hedefliyor.

Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım

Hayalimdeki Organizasyon, Elazığ’da ilk ve evlilik teklifi konsepti konusunda bölgenin tek firması olmanın haklı gururunu yaşıyor. Genç girişimci kardeşler Merve ve Miraç Ayıkpehlivan, “Elazığ'ın buna ihtiyacı olduğunu biliyorduk ama daha açılışı bile yapmadan böyle büyük ilgi görmeyi beklemiyorduk, müteşekkiriz.” Dediler.

Evet, Elazığ’ın buna ihtiyacı var. Özellikle hayatlarını birleştirmeyi hedefleyen genç çiftlerin vazgeçilmezi olmayı hedeflediklerini ve bu yola kendi ihtiyaçları doğrultusunda çıktıklarını belirten Miraç Ayıkpehlivan, Hayalimdeki Organizasyonu kurarken yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“EVET, BENİM İHTİYACIM VARDI. PEKİ, YA ELAZIĞ?”

“Elazığ’ımızın ihtiyacı olan projeleri kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda gözeterek bu projeye adım atmaya karar verdim. Evet, benim ihtiyacım vardı. Peki ya Elazığ? Önce çevremdeki yakın kişilerle paylaştığımda olumlu cevaplar alıp gerçekten ihtiyaç olduğunu görünce çalışmalara koyuldum. Böylelikle Hayalimdeki Organizasyon'un ilk temelini atmış bulunduk. Firmamızı, ablam Merve ile birlikte, her daim yenilikçi ve alışılmıştan uzak bir tutum içinde olup ‘Organizasyon’ adı altında Elazığ’da ilk ve teklere imza atma misyonuyla kurduk.”

“ELAZIĞ’DA ÇOK GÜZEL ANLARA VE ANILARA İMZA ATACAĞIZ”

“Aziz şehrimize böyle bir yatırım yaptığımız için mutlu olmakla beraber, görenlerin yüzündeki gülümseme doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bugüne kadar hizmet verdiğimiz çiftlerimizin hepsi oldukça mutlu ve durumdan memnun. Bizler de güzel çiftlerimizin mutlu günlerinde yanlarında olup, en güzel anlarına şahit olduğumuz, heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştığımız için oldukça mutluyuz. Elazığ’da çok güzel anlara ve anılara imza atacağımıza inanıyoruz. Evlilik teklifi, nişan, doğum günü ve yıl dönümü kutlamalarında herkesi Hayalimdeki Organizasyon’a bekliyoruz.”

Elazığ’da evlilik teklifi artık çok daha romantik, zararsız ve çevreye duyarlı hale gelecek. Hayalimdeki Organizasyon ekibi bütün işlemleri büyük bir titizlikle gerçekleştirmekle birlikte aşk için aşkla çalışıyor. En büyük hayalinin kendi işini kurmak olduğunu ifade eden Merve Ayıkpehlivan,

“İşini severek yapmak çok önemlidir. Hayalimdeki Organizasyon’dan önce özel sektörde çalışıyordum. İşimi severek yapıyordum ancak bir tarafım hep eksikti. Kardeşimle birlikte Hayalimdeki Organizasyonu kurduğumuzda tamamlandığımızı düşündük. İşimizi, aşk için aşkla yapıyoruz ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk günden itibaren oldukça büyük ilgi görüyor ve her geçen gün daha da güçleniyoruz.”

“SADECE ELAZIĞ’DAN DEĞİL, ÇEVRE İLLERDEN DE RANDEVU OLUŞTURUYORUZ”

“Önceliğimiz farkımızla Elazığ’ın farkındalığını arttırmak. Sadece Elazığ’dan değil, çevre illerden de randevu oluşturmaya başladık. Büyüyor ve güçleniyoruz. Bunları yaparken yanımda olup bana destek olan başta kardeşim ve en büyük destekçim Miraç’a, ve canım aileme teşekkür ediyorum. Aziz hemşehrilerimize ve güzel çiftlerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım
Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım
Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım
Harput'u Yangından Kurtaracak Yatırım