Halk Eğitimin Ulusal Başarısı

Elazığ Halk Eğitim Merkezi, yaygın eğitimle birlikte şehrin her noktasında kadınlarımızın el emekleri göz nurlarını değerlendirip hem şehrin hem de kendi ekonomilerine katkı sunan bir fabrika gibi çalışıyor.

Halk Eğitimin Ulusal Başarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Kurslarından istifade edip kendini geliştiren ve öğrendiği bir beceri ile harika ürünler ortaya koyan, bununla hem vaktini değerlendirip hem de emeğinin karşılığını alan binlerce kadınımız, kendilerine sağlanan bu faaliyetten oldukça memnunlar.

Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü görevine tecrübeli ve fedakar eğitimci Kenan Tabar’ın atanması sonrası bu kurumda gözle görülür bir atılım yaşandığını ve hedeflerin her gün daha büyüdüğünü gözlemliyorduk.

Bizlerin bu gözlemleri, ete kemiğe bürünmüş bir başarı olarak ulusal mecrada da tescillendi.

Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bulunan toplam 995 Halk Eğitimi Merkezi içerisinde ilk 10’a girme başarısı göstermiş. 995 merkez arasından ilk 10’a girmek öyle kolay kolay ulaşılacak bir başarı değil. Belli ki bu başarıda daha çok kitlelere ve daha çok imkanlarla ulaşma gayreti ve çabası var. Daha da ötesi makamda oturmak yerine şehir dinamiklerini harekete geçirip üretmeye, şehir ve aile ekonomilerine katkı sunulmasına yönelik bir ufuk ve vizyon var.

Ve bu başarı, 1-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleriyle kutlanacak ve başarının mutluluğu Elazığ’da da yaşanmış olacak.

Bizler Hakimiyet olarak, bu kutlamadan önce; gayretle ve azimle çalışarak bu başarıyla şehrimizi buluşturan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar ve Müdür Yardımcısı Osman Gür’ü peşinen kutluyor, tebrik ediyor, alkışlıyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ve aynı başarıyı diğer kurumlarımızdan da bekliyoruz.