Halil İbrahim Yazğılı Elaziz Belediyespor'da

Elaziz Belediyespor, son olarak Ergene Velimeşespor'da forma giyen ön libero Halil İbrahim Yazğılı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Halil İbrahim Yazğılı Elaziz Belediyespor'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, dış transferde hızını kesmiyor. Kırmızı – Lacivertli kulüp son olarak Ergene Velimeşespor’dan ön libero Halil İbrahim Yazğılı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

23 yaşındaki oyuncu için Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde Kulüp Müdürü Metehan Kaçar’ın katılımı ile imza töreni düzenlendi. Transfere ilişkin olarak Elaziz Belediyespor Kulübü’nden; “Profesyonel Futbol Takımımız, Ergene Velimeşespor’dan Halil İbrahim Yazğılı ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Yeni transferimiz geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibinde 21 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyerek 1 gol kaydetmiştir. Halil İbrahim’e hoş geldin diyor, kırmızı – lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” açıklaması yapıldı.

Profesyonel Futbol yaşantısına Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da başlayan Halil İbrahim, Van Büyükşehir Belediyespor ve son olarak Ergene Velimeşespor formaları giydi.