Hakimiyet yazdı, TFF skandaldan döndü!

Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz haftasonu Elazığ'da oynanan bir profesyonel lig maçıyla ilgili büyük bir skandala imza atmıştı ancak aradan kısa bir süre geçmesi sonrası skandal düzeltildi

Hakimiyet yazdı, TFF skandaldan döndü!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 17. Haftasında Elazığ Doğukent Stadı’nda oynanan 23 Elazığ FK - Tokat Belediye Plevnespor maçıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu büyük bir skandala imza attı. Temsilcimizin 3-2 kazandığı ve Muhammed Ömür’ün düdük çaldığı maçta 23 Elazığ FK’dan 7, Tokat ekibinden ise 4 futbolcu sarı kart gördü. Toplamda 11 futbolcunun sarı kart gördüğü maç raporları TFF resmi web sitesinde sadece 3 olarak göründü. 3 sarı kartın tamamı da 23 Elazığ FK’lı oyunculara gösterilmiş gibi sistemde yer alırken, Tokat Belediye Plevnespor’dan hiç bir oyuncu kart görmemiş gibi yer alıyordu.


TFF HATASINI DÜZELTTİ
Aradan kısa bir süre geçmesi sonrası Türkiye Futbol Federasyonu hatasını fark etti ve eksik kartları sistemine yansıttı. 23 Elazığ FK’dan Ramazan Evren Üstündağ, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Emre Usta, Fatih Kızılay, Batuhan Calap, Mert İsmet Aşıcı ve Arif Emre maçta sarı kart görürken, Tokat ekibinde Abdulkadir Sönmez, Burak Evren, Batuhan Yılmaz ve Özgür Sürer ihtar aldı.