Hakimiyet TV yayınında müjdeler!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, 2.5 yıldır kapalı olan transfer tahtası Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın öncülüğünde yapılan girişimler sonucu açıldı. Tahtanın açılması akabinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Hakimiyet TV yayınında açıklamalarda bulundu

Hakimiyet TV yayınında müjdeler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup'ta hayatta kalma mücadelesi veren ve uzun yıllardır kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba harcayan Elazığspor, sonunda muradına erdi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri ve şehirdeki iş adamlarının destekleriyle oluşturulan kaynakla yılların sorunu çözüme kavuştu. Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile kulüp idarecileri Eser Ağcabay ile Murat Ertürk'ün İstanbul'daki görüşmeleriyle problem tamamen çözülürken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Hakimiyet TV’de canlı yayın konuğumuz oldu.

ŞERİFOĞULLARI: “BUNDAN SONRA DA YAKİNEN TAKİPTE OLACAĞIZ”

Geçmişi başarılarla dolu bir takımın kapanmasının vicdanlarını rahatsız edeceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tahtanın açılmasıyla ilgili çok ciddi bir çalışmamız söz konusuydu. Tahtanın açılmasıyla alakalı yaptığımız görüşmeler, İstanbul’da yapılan görüşmeler vardı. Allah’a şükür müjdeli haberi aldık. Elazığsporumuz’un yaşaması konusunda önemli bir adım attık. Bu yetmiyor. Bundan sonraki süreçte Elazığspor’un borç yükü altına girmemesi gerekiyor. Sayın valimiz, milletvekillerimiz bizlere ayrı bir güç verdi. Kulübün ligde kalması ve daha sonraki yıllarda da emin adımlarla yürümesi noktasında yakinen takipte olacağız. Stadyumumuz bittikten sonra Elazığsporumuz’un orada olmaması bizleri derinden üzecekti. Takımımızın eski günlerine dönmesi noktasında bizlerin gayreti olacak” dedi.

ÇAYIR, 3 TRANSFERİ AÇIKLADI!

Transfer yasağının kaldırılmasının Elazığspor camiasına hayırlı olmasını dileyen Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ise, “Çok şükür transfer yasağımızı kaldırdık. Hayırlı olsun camiamıza. Bundan sonraki süreçte transferlerimiz olacak. 7-8 futbolcuyla görüştük. Kaleci Hakan Canbazoğlu ile anlaştık. O Elazığ’da. Batman Petrolspor’dan ön libero Yağızcan Erdem’i aldık. Mesut Saray’la anlaştık ve o da tesislerde. Görüştüğümüz diğer isimleri de daha sonra açıklayacağız. Belediye başkanımızın da katılımıyla imza töreni düzenleyeceğiz futbolcular için. Yetişirse Artvin Hopaspor maçında yeni futbolcularımızdan bir kaçı sahada olacak” şeklinde konuştu.