Hakeme tepki, Adaletspor'dan özür!

Elazığ 1.Amatör Küme A Grubu takımlarından Paluspor, tatil edilen Adeletspor maçının ardından hakem hatalarına tepki gösterdi

Hakeme tepki, Adaletspor'dan özür!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ 1.Amatör Küme A Grubu 8.Haftası’nda oynanan ve çıkan saha olayları nedeniyle yarıda kalan Elazığ Adaletspor-Paluspor Müsabakası sonrası konuk ekip Paluspor, hakem hatalarından dert yandı. 3-2’lik skorla Adaletspor’un üstünlüğüyle devam ederken çıkan saha olayları nedeniyle müsabakanın hakemi Kenan Yıldız tarafından tatil edilen karşılaşma sonrası Paluspor yönetimi basın açıklamasında bulundu.

Paluspor Yönetiminden yapılan açıklamada;

“Takımımızın bugün oynadığı Adalet Spor maçındaki bazı kendini bilmez hakemlerden dolayı başta Hakem Kurulu Başkanı Ali Göl olmak üzere tüm hakem camiasını çok sert bir şekilde uyarmak istiyoruz. Hakem camiasının kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Aksi takdirde içeri ve dışarı demeden tüm maçlarda camia olarak gerekli tepkilerin verileceğinin altını çizerek belirtmek istiyoruz. Yıllardır ilçe takımlarına ayrı bir ülke, takımı izlenimi veren hakem camiasını kınıyoruz. Kendisini bilmeyen bazı hakemlerden dolayı Elazığ amatörüne ne kadar zarar verildiği göz önündedir. Hakem hatalarından her hafta tatil edilen maçlar bunun bir göstergesidir. Tekrar üstüne basarak belirtmek istiyoruz, hakem camiasının bir an önce kendisini toparlaması gerekiyor. Yoksa yaşanacak olayların tek sorunlusu hakem camiasıdır. Paluspor olarak Elazığ amatöründe mücadele eden tüm takımları kardeş olarak hiç bir ayrım yapmadan görmekteyiz. Adaletspor’un bazı futbolcularına, futbolcularımız tarafından yapılan bazı istenmedik olaylardan dolayı Adaletspor’dan kulüp olarak özür diliyor ve almış oldukları galibiyeti tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.