Hak Arama mı Ritüel mi?

Elazığ İl Genel Meclisi toplantılarında Cumhur ittifakı üyeleri arasındaki tartışmalar artık bir ritüele dönüştü. Genelde aynı üyelerin ve aynı isimlerin tartışmasına konu olan meselelerin çok da önemli olmadığı ve genelde üslupla ilgili olduğunu da biliyoruz.

Hak Arama mı Ritüel mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Genel ve Belediye meclisi  toplantılarında cumhur ittifakının ayrı ve aykırı düşünmesi çok normal ve olması gereken de bu. Ancak yaşanan tartışmaların şehrin ciddi problemleri üzerinde olmadığını  herkes biliyor. Sık sık tansiyonun yükselme sebeplerinin şehrin ali menfaatlerinden kaynaklı olmadığını da herkes çok iyi biliyor.

Keşke kavgalar şehir adına, şehrin mega projeleri adına, bütçe kaynaklarının  yerinde kullanılıp kullanılmadığının denetlenmesi adına olsa.

Kaldı ki böylesi bir konuda yapılacak mücadelenin yöntemi de kavga ve ayağa kalkıp ses yükseltme değil, varsa bir yanlışlık ve usulsüzlük, bunu önce valiliğe bildirmek, gereği yapılmazsa da kamuoyuna açıklamak gibi bir yöntem varken artık halkımızı  bu görüntü ve haberlerle meşgul etmeyin lütfen.