HIRSIZ GERİDE MONTUNU BIRAKTI

Edinilen bilgiye göre Elazığ'a bağlı Şahinkaya Köyü'nde 4 ev aynı yöntemle soyuldu

HIRSIZ GERİDE MONTUNU BIRAKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre Elazığ'a bağlı Şahinkaya Köyü'nde 4 ev aynı yöntemle soyuldu. Ev sahiplerinin şehir merkezinde olmasını fırsat bilen 19-20 yaşlarında oldukları sanılan hırsızlar, girdikleri evlerin altını üstüne getirdiler. Kanepeleri parçalayıp, parkeleri söküp altına baktılar.

 

‘’TESLİM OLURSA MONTUNU GERİ VERECEĞİZ’’

Hırsızlık olayı ile ilgili konuşan mağdurlardan Ahmet Tan:"Yaz aylarında Şahinkaya Köyü'ne bağlı Leylek Üstü Mevkisi'ndeki evlerimize geliyoruz. Kış aylarında ise şehir merkezinde oturuyoruz. Daha önce komşularımızın bahçelerine hırsızlar girmişti. Ancak hırsızlar ilk defa evlerimize giriyorlar. Geçtiğimiz 7 Ocak Cumartesi günü gelip eve bakmak istedim. Kapıyı açtığımda içeriden ayak sesleri geldiğini duydum.Biraz geriye doğru gelip evin arka tarafına yöneldim. Bir de baktım ki 19-20 yaşlarında iki genç pencereden atlıyor. Arkalarından koşmama rağmen yetişemedim. Bir cep telefonu ve tansiyon aletiyle beraber birçok malzemeyi çaldılar. Jandarmaya haber vermedim. Çünkü komşularımızın şikayetçi olduğunu biliyordum. Aynı hırsızlar olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü, aynı şekilde girip aynı şekilde her yeri dağıtmışlar. Evlerin arka kapılarından veya pencerelerinden içeri girdiklerini gördük. Pencerelerin önündeki demirleri dahi kestiklerini gördük. Toplamda 4 evi soydular. Hırsızlardan biri kahverengi deri montunu bıraktı. Gelir teslim olursa kendisine montunu da vereceğiz" dedi.

‘’EN KISA ZAMANDA YAKALANSINLAR’’

Diğer mağdur Ali Avlar:"Hırsızlar benim evi de dağıtmışlar. Her yeri aramışlar. Evimden pek çok şey çalmışlar. Hepsini kontrol edemedim. Evimde parkeleri söktüler. Kanepelerin yan taraflarını kestiklerini gördük. Çok şaşırdık. Ben şikâyetçi oldum. 4 evi de soyan hırsızların aynı olduğunu düşünüyorum. Biz de yazın buradaki eve yerleşiyoruz. Kışın ise şehir merkezine gidiyoruz. Bizim evde olmamamızı fırsat bilmişler. Bir an önce yakalanmalarını istiyorum" diye konuştu.

 

Girdikleri evlerde ne var ne yok alan hırsızlar, 10 gün geçmesine rağmen hala yakalanamadılar.