GÜZELLİK MERKEZLERİNİN PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu yaptığı açıklamada Başkan Yanılmaz'ın sık sık kendileriyle bir araya geldiğini ve sorunlarına çözüm bu

GÜZELLİK MERKEZLERİNİN PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu yaptığı açıklamada Başkan Yanılmaz'ın sık sık kendileriyle bir araya geldiğini ve sorunlarına çözüm bulma noktasında desteklerini esirgemediğini söyledi. Türkoğlu, ayrıca güzellik merkezlerinin ruhsat işlemleriyle ilgili sıkıntılarının çözülmesinde ve yasal zemine kavuşturulmasında büyük katkı sunan ve olayı Cumhurbaşkanına kadar taşıyarak çözülmesi noktasında kararlı bir duruş sergileyen Başkan Yanılmaz'a ayrıca teşekkür etti.

 

BÜTÜN ÇABAMIZ ESNAFIMIZ DAHA FAZLA KAZANSIN

Programda yaptığı konuşmada esnafların, daima kendileriyle birlikte yürüdüğünü ve şehri kalkındırmada en büyük destekçileri olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, esnaflarla zaman zaman problemler yaşadıklarını ancak asla karşı karşıya gelmeyeceklerini çünkü aynı hedef doğrultusunda çalıştıklarını belirtti.

 

Amaçlarının şehri hem ekonomik hem de kültürel açıdan daha ileri noktalara taşımak olduğunu söyleyen Başkan Yanılmaz, şu açıklamalarda bulundu:"Problemlerimiz oluyor ve bu problemleri aşmak için de yine birlikte hareket ediyoruz. Sizlerle yapmış olduğumuz toplantılarda güzellik salonları ile ilgili problemleri belirlemiştik. Belirlediğimiz bu problemleri çözüme kavuşturmak için de elimizden geleni yaptık. Bu konuda özellikle Sayın cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. İllerden gelen raporları değerlendirdiler ve netice itibariyle Türkiye'nin genelini ilgilendiren bir konuyu daha çözüme kavuşturdular" dedi.

Daha sonra sözü 16 Nisan'daki  halk oylamasına getiren Başkan Yanılmaz,

"Önümüzde 16 Nisan gibi çok tarihi bir dönüm noktası var ve mesleğiniz gereği toplumun nabzını en iyi sizler tutuyorsunuz. Bu tarihi süreçte ülkemizin istikrarına ve bağımsızlığına en iyi katkıyı yine sizlerin sunacağına inanıyorum" dedi.