Güzel Örnek

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanmasının ardından şehrin belirli kesimlerince 'Rektör yapılacak Elazığlı isim yok muydu?' eleştirileri yapılan ancak göreve başladıktan sonra yaptığı çalışmalar ve uygulamalarıyla adından övgüyle söz ettiren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin talepleriyle de yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Güzel Örnek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bilimsel çalışmalara verdiği destek yanında üniversite gençlerinin sanatsal ve kültürel etkinliklerine verdiği destek ve teşviklerle örnek bir yönetim anlayışı uygulayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayarak çözümü için ekibiyle birlikte yoğun mesai harcıyor. 

Son zamanlarda yapılan etkinliklerle üniversitedeki öğrencilerin memnuniyet oranını artıran Rektör Prof. Dr. Göktaş, sosyal medyadan kendisine gelen talepleri de anında çözüme kavuşturuyor. 

Akşam saatlerinde Ömer Faruk Başar isimli bir yüksek lisans öğrencisi sosyal medya hesabından, “Sayın Prof. Dr. Fahrettin Göktaş rektörüm Fırat Üniversitesi yüksek lisans öğrencisiyim Erzurum'dan geldim yarın dersim var ama bu gece konaklayacağım yer yok. Yardımcı olabilir misiniz?” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı. 
Öğrenciye anında cevap veren ve Elazığ’ın misafirperverliğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, anında öğrenciye cevap vererek, “Değerli kardeşim, Elazığ misafirperver bir şehirdir. Bu dönem hiç bir öğrencimizin barınma problemi olmadı. Bu gecelik barınma talebinizi ilgili yöneticilerimize iletiyorum. Misafirhanemizde bu gece misafirimiz olacaksın” diyerek şehrin misafirperverliğini gösterdi.

“Böyle olur Elazığ’ın misafirperverliği ve duyarlılığı” diyerek güncel bir olaya dikkat çekmek gibi bir niyetimiz ve kastımız olmasa da bu olay, o olayı kesinlikle çağrıştıracaktır.

 Her şey zıddıyla kaimdir.