Güzel Günler Yakın

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı başlatılan aşı mücadelesi hızla devam ediyor.

Güzel Günler Yakın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Randevu taleplerinde, aşılama grubuna 40 yaş üzeri vatandaşlar ile birçok iş kolunun dâhil edilmesiyle yoğunluk görüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bugün aşılanacak kişi sayısını açıkladı.

Bakan Koca, 750 bin kişinin bugün için randevu aldığını belirtti. Koca, paylaşımına, "750 bin kişi bugün, 11 Mart 2020’den sonraki hayatlarının belki de en mutlu anlarını yaşayacak." notunu düştü.

Bakan Koca’nın gururla duyurduğu en yüksek aşı randevu sayısı açıklamasından üç gün önce de Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, bir paylaşım yaparak günlük aşı sayısını vermiş ve bunun bir rekor olduğunu gururla paylaşmıştı.

 Pandemi sürecinin başladığı ilk günden bu yana Elazığ’da  en ön safta mücadele veren  Fethi Sekin Şehir Hastanesi, aşılama çalışmalarıyla da farkını ortaya koydu.
 Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, aşılama ekibiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı, sosyal medya hesabında ekibinin ortaya koyduğu başarıdan da söz ederek paylaşmış ve şehrin gururu olmuş ve şöyle demişti:

“Bu Fotoğraf Bir Günde 1.896 Aşı Yaparak Rekor Kıran Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Aşı Kahramanlarımızın Gururlu Pozu”

Hem Bakan Koca, hem de başhekim Keleş’in açıklamaları ve verdikleri sayılar da gösteriyor ki aşıda iyi yoldayız ve hızlı yol alıyoruz. 

Sırası gelen hemşerilerimiz randevusunu  alıyor ve aşısını yaptırıyor. 1 Temmuzla birlikte artık daha güvende olacağız. Güzel güler yakın dostlar…

Sadece Fethi Sekin Şehir Hastanesi değil, Fırat Üniversitesi Hastanesi ve diğer hastanelerin de  gösterdiği üstün gayretleri  görüyoruz ve takdir ediyoruz.