GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandeminin etkileri rutinimiz haline gelmeye başlayalı hayli zaman oldu. Hayatın birçok alanını olumsuz etkilediği bugünden malum... Fakat en büyük olumsuzluğu hiç şüphe yok ki normale dönüş ile daha iyi anlaşılacak olan eğitim camiasının mağdur öğrencileri.

Üstelik bizim şehrimizdeki 2019 yılı eğitim öğretim hayatı Ocak ayındaki yıkıcı depremle başlamıştı. Yani bizim çocuklar daha bir mağdurlar ve desteklenmeye daha çok ihtiyaçları var.

 Şu an eğitim hayatına devam edebilmenin tek bir şartı var, O da öncelikle online eğitime dahil olunabilecek teknolojik bir gereç...

Çocuklarımızın öncelikli olarak tablet ya da bilgisayara ihtiyaçları var. Tableti olanlar avantajlı olmayanlar ise dezavantajlı. Bir de evladına bilgisayar alabilecek maddi durumu olmayan ana ve babalar var ki onların ise gözleri yaşlı...

 İyi ki bizim çocukların Şahin abisi var, babacan mı babacan... Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bizim çocukları duymuş görmüş ve anlamış. Onlar için kolları sıvamış çıkmış cengâver gibi er meydanına... Ve seslenmiş şehrimizin tüm hayırsever vatandaşlarına; "Gönülden eğitime değer verin, Bir gönle de siz girin!”

Her bir eğitim gönüllüsünün sağlayacağı desteklerle alınacak tabletler, dezavantajlı, sosyo ekonomik düzeyi düşük ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılarak online eğitim sürecine büyük ve kıymetli bir destek sağlanacak inşallah.

Gün şimdi birlik, beraberlik içinde yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür. Başlatılan kampanya gönüldaşlarını bekliyor ki umutları büyütüp, karanlıkları aydınlatan güzel günler hedefine ulaşabilelim.

 İnanıyoruz ki hemşerilerimiz ellerinden gelenin fazlasını yaparak desteklerini esirgemeyeceklerdir.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Serifoğulları'nın bu anlamlı projesi, Nazım Hikmet'in "güzel günler göreceğiz çocuklar" dizelerini anımsattı bizlere de.

Şimdi daha iyi anlaşılıyor mu şu dizelerin değeri ve kıymeti…

“İnanın güzel günler göreceğiz çocuklar

Güneşli günler göreceğiz.”