Gururumuz: Elazığ SYSK

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapılan 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Şampiyonası'nda Elazığ ekibi mutlu sona ulaştı

Gururumuz: Elazığ SYSK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, Alanya’da düzenlenen 25. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu ile Alanya Belediyesi’nin birlikte organize ettiği 25. Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası final maçında İstanbul Defnespor’u 11-8 mağlup eden Sarı-Siyahlı ekip turnuvayı namağlup tamamladı.

Şampiyonluğun gurur verici olduğunu söyleyen Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Antrenörü İsmail Bayraktar, “Kulübümüz her geçen gün hentbolda söz sahibi oluyor. Kendi yaş kategorimizde şampiyon olmamız bizler adına büyük mutluluk kaynağı. Son 1 yıl içinde takımlarımız 3.’lük ve 2.’lik dereceleri elde etti. Bu mücadelemizin en sonunda şampiyonlukla taçlandırmamız bizleri çok mutlu etti. Takımımız her geçen yıl büyüyor. Sporcu ailelerine de sonsuz teşekkürler bizlere güvendikleri için” dedi.