Gurur Duyuyoruz…

Elazığ'da özel okul alanında geçmişten bugüne önemli başarılar ortaya koyan ve hem eğitim kadrosu hem de fiziki ortamıyla nezih bir mekana sahip Yöntemim Okulları yeni bir başarıya daha imza attı.

Gurur Duyuyoruz…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul öğrencisi Sare Yıldız, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılıp tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.  97 kişinin birinci olduğu sınavda, Elazığ’dan Sare Yıldız Türkiye birincisi oldu.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü, 500 tam puan alan Sare Yıldız’ı başarısından dolayı kutladı. 

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada ‘’2021 Yılı Lise Geçiş Sınavında Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Sare Yıldız’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz’’ dedi.

Bizler de Sare  kızımızı kutluyoruz. Bizlere bu gururu yaşattığı için. Özellikle eğitimine büyük katkı sağlayan öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyoruz ve daha nice başarılı öğrencilerin yetişmesi için dua ediyoruz.

Elazığ’ımız geçtiğimiz yıllarda eğitim konusunda birçok sıkıntı yaşamış ve özellikle sınavlar da bizleri mutlu edecek düzeyde başarı sağlayamamıştı. 

Ama son birkaç yıldır belirgin çalışmalar ve başarılar görüyoruz. Bunun en büyük sebebi Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitim konusunda göstermiş olduğu hassasiyet ve özel gayrettir.  Son bir yıldır pandemi dönemi olmasına rağmen böyle bir başarının sağlanması elbette ki çok büyük başarıdır… 

İnşallah daha nice evladımız böyle başarılara kavuşur ve göğsümüzü kabartır.