Gürsel Erol Maden'de vatandaşı dinledi
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2019 yılında afet bölgesi ilan edilen Maden ilçesi Camiikebir Mahallesi'nde yıkım yapılan bölgeye giderek vatandaşlarla bir araya geldi, sorun ve taleplerini dinledi.
Haberin Özeti
- • CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2019'da afet bölgesi ilan edilen Maden ilçesi Camiikebir Mahallesi'nde konut ve iş yeri mağduriyeti yaşayan vatandaşları dinledi.
- • Vatandaşlar, 2019 yılından bu yana süren barınma ve esnafın iş yeri sorunlarına kalıcı çözüm talep ederken, Erol sürecin takipçisi olacağını belirtti.
- • Erol ayrıca, Ankara'da ücret ve alacakları için eylem yapan, aralarında Maden ilçesi işçilerinin de bulunduğu madencileri ziyaret ederek destek verdi.
Maden ilçesi Camiikebir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, konut, barınma ve özellikle esnafın iş yeri sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesini istiyor.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yıkım yapılan bölge de vatandaşlarla görüştü.
Vatandaşlar, 2019 yılından bu yana devam eden mağduriyetlerinin giderilmesini, konut ve iş yeri sorunlarının çözüme kavuşturulmasını talep etti.
Erol, Madenlilerin sorunlarını yerinde dinleyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.
EROL MADEN İŞÇİLERİNİ ANKARA’DA DA ZİYARET ETMİŞTİ…
Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde ücret ve diğer alacakları için eylem yapan madencileri de ziyaret etmişti.
Aralarında Elazığ’ın Maden ilçesindeki Eti Gümüş işletmesinden Ankara’ya giden işçilerin de bulunduğu madencilerle bir araya gelen Erol, sorun ve taleplerini dinleyerek destek vermişti.
Erol, Maden işçilerinin hak mücadelesinde her zaman yanlarında olacağını ifade etti.