Gürsel Erol Elazığ'da Anket Sonuçlarını Açıkladı: Üstü Kapalı Çağrı Yaptı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ortak canlı yayında Elazığ'daki anket sonuçlarını açıklayarak ittifak olmadığı takdirde Şahin Şerifoğulları'nın açık ara kazanacağını söyledi.

Gürsel Erol Elazığ'da Anket Sonuçlarını Açıkladı: Üstü Kapalı Çağrı Yaptı

Elazığ’da seçime az bir süre kala CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan üstü kapalı bir çağrı geldi. Erol, Elazığ’da Ak Parti Adayı Şahin Şerifoğulları dışında bir adayın kazanma ihtimalinin bulunmadığını kendine has üslubu ve açık yürekliliği ile dile getirerek Ak Parti dışındaki adayların CHP’ye destek vermediği takdirde kazanma şanslarının bulunmadığını belirtti. Milletvekili Erol konuyla ilgili açıklamasında:

“Elazığ’da belediye seçimlerini alma ihtimalimiz yok. En yakın aday biziz ancak bize diğer partilerden bize destek gelmediği sürece belediyeyi alma ihtimalimiz yok. Anketlerde bu açıkça görülüyor. Şahin Şerifoğulları hepimizden açık ara önde. Ak Parti’ye en yakın parti de açık ara biziz. Yani eğer Yeniden Refah Partisi ya da diğer partiler bize destek vermediği sürece belediyeyi alma şansımız yok. Doğruyu görmek lazım bunu apaçık görüyoruz.” ifadelerine yer verdi.