GÜRSEL EROL'DAN OKÇULARA MALZEME YARDIMI

Erol KARA/CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Harput Balakgazi okçuluk kulübüne malzeme yardımında bulunarak, eğitim gören sporcularla sohbet etti.

GÜRSEL EROL'DAN OKÇULARA MALZEME YARDIMI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okçuluk kulübünde eğitim gören gençlere yay, ok ve benzeri malzeme yardımı yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, burada kulüp başkanı Adem Aksu tarafından karşılandı.

Yaptığı yardımlarla gençlerin önünü açtığını belirten kulüp başkanı Adem Aksu,” Gençleri kötü alışkanlıklarından kurtarmak ve geleneksel Osmanlı okçuluğunu gençlere sevdirmek için açılan kulüpte eğitim gören çoğunluğu lise ve üniversite öğrencilerine yapılan malzeme yardımından dolayı Sayın Milletvekili Gürsel Erol’a gençler adına teşekkür ederiz. Bu tür yardımlar çalışma ve öğrenme azmimizi artırıyor.” diye konuştu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ‘da çok sayıda gencin eğitim gördüğü kulübe valilik ve Belediye’nin yardımcı olması gerektiğine işaret ederek,” Bu gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmaması ve ata sporumuz olan okçuluğu sevdirmek ve unutturmamak için desteklenmesi gerekir. Burada ki gençlerin gözlerinin pırıltısı bizleri memnun etti. Yaptığımız malzeme yardımı ile iyi dereceler alacaklarına eminim. Bu gençleri mutlu etmek hepimizin görevi.”dedi.

Elazığ Harput Belekgazi Okçuluk kulübü başkanı Adem Aksu, yaptığı malzeme yardımı ve manevi desteklerinden dolayı CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a plaket takdim ederken, Gürsel Erol gençlerle hatıra resmi çektirdi.