Gürsel Erol: 'Bize Güvenin, İnanın Emanet Oylarınızı Bize Verin'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşlara seslenerek değişim için CHP'nin adayı Coşkun Çağlar Duran'a oy vermelerini istedi.

Gürsel Erol: 'Bize Güvenin, İnanın Emanet Oylarınızı Bize Verin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, elazığ'daki seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda yaptığı saat ziyaretlerine yoğun ilgi gösterilen Erol'un vatandaşlara seslendiği her konuşma adeta mitinge dönüşüyor. Bu buluşmalardan birini daha gerçekleştiren Erol, Elazığlı seçmene seslenerek bu seçimde CHP'nin adayı Coşkun Çağlar duran'a oy vermelerini istedi. Erol, bu zamana kadar Elazığ'da hiçbir şeyin değişmediğine vurgu yaparak CHP'nin adayının seçilmesi halinde belediye hizmetlerinin borçlanarak değil hibe ile yapılacağını, başka nerede ona ulaşarak Elazığ'a tüm imkanları seferber ettireceğini, CHP'li tüm belediyelerin kaynaklarını Elazığ için kullanacaklarını söyledi.

Milletvekili Erol, açıklamasında: "Buradakiler yüzde seksen Ak partiye oy vermiştir. Peki hayatınız da ne değişti? Geçim seviyeniz mi arttı? Evdeki işsiz çocuğunuz işe mi girdi? Geçen  günlerde İŞKUR da alım vardı.İşkurda alımlar kura ile olması gerekirken yüzde 20'sini kura dışı tuttular. Şimdi de onunla da mücadele edeceğim. Onları da kuraya dahil edeceğim. Bu mübarek ramazan günü kimse kimsenin Hakkını yememeli.Eğer işe girecekse girecek kişi fakir fukaranın çocuğu kura ile girmeli.O yüzde 20'yi niye artırdılar biliyor musunuz? Ak Partinin yöneticileri kendi çocuklarını yazmak için ayırdılar. Şimdi bunu adalet ben size soruyorum. Bu mu adil düzen? Bu mu hak yememek? Onun için bu dönem bize bir fırsat verin. Bize bir şans verin. Adil bir belediyeciliği iyi bir belediyeciliği herkese eşit bir belediyecilik anlayışı ile ortak akılla yönetelim. Sizde emanet oy istiyoruz. Elazığ’da bir dönem bize emanet oy verin, deyin ki bu dönemde bu adamlara bir şans verelim. Bakalım bunlar ne yapacak? Eğer biz sizin güveninize layık olmazsak, bu belediyeyi adil yönetmezsek Elazığ’da bir değişimi gerçekleştiremezsek, fakir fukaramıza eşit davranamazsak ne beni ne belediye başkanımı sokaklar da bile yürütmeyin. Gördüğünüz her yerde deyin ki "Allah senin belanı versin, sen de onlar gibi yalancı çıktın." Bu kadar açık ve net . Hiç merak etmeyin meydanı bunlara bırakmayacağım. Bir dönem için her şeyi bir tarafa bırakın. Siyasi tercih olarak değil, hatır için oy kullanın. Bir dönem için emanet oy istiyoruz. Bu emanet oylara layık olmanın mücadelesini vereceğiz. Bütün CHP'li belediyeleri buraya seferber edeceğim. İnanın burada bir CHP'li Belediye Başkanı olursa biz CHP'deki bütün belediyeleri bura için seferber edeceğiz. Bunlar cumhurbaşkanına ulaşamaz. Ben cumhurbaşkanının yanına gideceğim, Elazığ'a ödenek ayıracağım, para getireceğim. Bizim farkımız onlar borçla yapıyorlar, biz hibe ile yapacağız. Belediyeyi borçlandırmayacağız. Burada da size inanıyoruz, size güveniyoruz. Bize destek verin, inanın, güvenin. Bu dönem CHP'nin belediye başkan adayına emanet oy verin. Biz emanete ihanet etmedik, etmeyiz de." ifadelerine yer verdi.