Gür'den gazetemize ziyaret

Elazığ İl Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, gazetemize ziyarette bulundu

Gür'den gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Elazığ İl Özel İdare Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Gür, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti. Elazığ İl Özel İdare’nin ve Elazığ sporu hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Gür, gazetemizin çalışmalarını yakından takip ettiği ve Hakimiyet’in sadece Elazığ’ın değil, bölgenin en büyük basın organlarından olduğunu söyledi. Elazığ sporu hakkında da görüşlerini belirten Başkan Gür, Elazığ İl Özel İdare olarak basketbolda faaliyetlerini durduklarını ve tamamen futbol ile bireysel sporlara yoğunlaştıklarını kaydetti. Elazığ’ın yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de kaç takımla temsil edileceğinin Türkiye Futbol Federasyonu kararıyla belirleneceğini ve bu kararı beklediklerini ifade eden Mustafa Gür, Elazığ 2. Amatör Küme’de play-off maçları için de tahkim kurulu kararını beklediklerini belirtti.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gür’e çalışmalarında başarılar diledi.