Güçlü Yönetim için Bir Haftamız Var

Teamüller gereği beklenen oldu ve Elazığspor'un kongresi çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki Pazar gününe ertelendi.

Güçlü Yönetim için Bir Haftamız Var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu bir hafta süre oldukça önemli. Takıma yeni hedefler koyarak bu hedefe  ulaşma yolunda ciddi destek verebilecek, kamuoyunda saygınlığı ile güven veren başarılı iş insanı ve kamu kurumlarındaki bürokratların tespiti ve tahlili açısından bu hafta önemli bir fırsat ve imkan oluşturacak.

Yeni oluşturulacak Elazığspor yönetiminden kamuoyunun beklentisi; yönetime girecek her bir üyenin etiket almak için değil katkı sunmak için girmesi ve başarıya inanması. 

Hiçbir maddi ve manevi katkı veremeyeceği aşikar olduğu halde sırf hatır-gönül ve biraz da etiket ve unvan olsun diye listelere yazılan isimler yerine, hem maddi hem il dışındaki iş insanları lobisini oluşturacak hem de takımın kurumsallaşması yönünde önemli düşünce ve fikirler ortaya koyacak tecrübeli ve birikimli isimlerin yönetime alınması önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Yönetimin daha kuşatıcı ve şehri yansıtması açısından her siyasi partiye mensup isimler yönetime alınmalı bu konuda milletvekillerimiz ile il başkanlarımıza yönetime isim vermeleri yönünde özel taleplerle gidilmeli.

Yine Ankara, İstanbul ve İzmir’deki Elazığ Vakıf ve derneklerinden de yönetime isimler talep edilmeli, bu kuruluşların büyükşehirlerde organize edecekleri programlar marifetiyle destek alınması sağlanmalı.

Özetle bu bir haftayı  en iyi şekilde değerlendirip şehri ve şehrin gücünü buluşturup en güzel ve başarılı bir şekilde  temsil edecek güçlü bir yönetimle kamuoyunun önüne çıkılmalı. Bu yapılırsa gerisi de çok rahatlıkla gelir. Haydi kolay gelsin…