Gözümsün! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak' diyen CHP Afyonkarahisar adayı Bursu Köksal'a sert sözlerle karşılık vermiş ve demiş ki 'Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak' 

Gözümsün! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu dik(?) duruş karşısında Selami Müdürün bu tür absürt ve afili çıkışlar için söylediği “gözümsünnn” sözünü bizler de İmamoğlu için kullanalım istedik.

Oysa CHP Afyonkarahisar adayı Bursu Köksal çok yanlış bir şey söylememişti. CHP’nin altı okundan biri olan cumhuriyetçilik ve milliyetçilik ilkesi gereği ülkemizi bölmek isteyen küresel güçlerin maşası ve onun siyasi ayağı bir partiye tepki koymuştu. Hepi topu bu…

Ama sen misin bunu söyleyen... CHP adına söz söyleme yetkisi olmadığı ve sırf İBB adayı olduğu halde bu konuda genel başkandan rol çalıp Afyonkarahisar CHP Belediye Başkan adayı Bursu Köksal'a  seçimi kazansa bile kapıyı gösteren bir tavır sergilemesi CHP’nin iç sorunu olarak görülebilir ancak durum daha da vahim..

Vahamet şu ki İmamoğlu, sırf İstanbul’u kazanmak uğruna DEM’e verdiği maddi çıkarlar ve imtiyazlar yetmezmiş gibi, bu partiye laf söyleyen hiç kimseyi affetmiyor ve üzerini çiziyor.

DEM’in iddiasız  ve düşük profilli bir isimle girdiği İstanbul seçimlerini kazanmak adına hem ülkeye hem de İstanbul’a yapmadığı kötülük kalmayan İmamoğlu’nun, milli duruş sergileyen Atatürkçü ve vatansever CHP’lileri hedef alması da gösteriyor ki bu adamın makam için yapmayacağı kötülük kalmaz.

 Duyarlı CHP’liler ve özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel bakalım bu krizi nasıl çözecek ya da çözebilecek mi? Çözmek şöyle dursun dik bir duruş sergileyip İmamoğlu’nu bu çıkışından dolayı uyarabilecek mi?