Görkemli Hatıralar İle En Etkili Tanıtım

Halk Tv'de yayınlanan  Serhan Asker ile 'Görkemli Hatıralar' programı cumartesi günü ilimizden  canlı yayınlandı.

Görkemli Hatıralar İle En Etkili Tanıtım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Serhan Asker’in programını zaman zaman takip ederim. Halkın, şehrin kültür, sanat, turizm, ekonomi, yöresel ürünler ve doğal davranışların en güzel şekilde sergilendiği program, Elazığ’ın tanıtımı için de önemli bir çalışma oldu.
Programın formatının alabildiğince relaks, olabildiğince kuralsız olması daha bir içten ve izlenebilir yapıyor. Çocuklar, yaşlı teyzeler, gençler rahatlıkla konuşuyor, program sunucusu ile canlı yayında resim çekiyor, istediklerine mesaj gönderebiliyor. Bu yönüyle merkezine halkı hem de sınırsızca alan bir program.
Programın sunucusu Serhan Asker, genellikle programlarına sert ve ciddi bir muhalefet yapmasıyla da öne çıkan özgün bir televizyoncu. Ancak diğer illerde yaptığı keskin muhalefeti Elazığ’da yapmadı. Mevcut iktidar ve CHP dışında siyasi partilerden olan yerel yönetime Elazığ’da herhangi olumsuz  bir cümle kurmadı. Sadece et fiyatlarının yüksekliğini söylemekle yetinen bir muhalefet ortaya kondu.
Şüphesiz bunda programın sponsoru ve ilimize gelmesinde önemli katkısı olan CHP Milletvekili Gürsel Erol’du.
Erol, CHP’de siyaset yapmasına rağmen her parti kesiminden oy alan ve 14 Mayıs seçimlerinde tek başına 75 bin oy alan bir siyasetçi konumunda.
Bu konum onun siyasi yelpazesini daha geniş tutmasını gerektiriyor. Ve ilginçti, Ak Parti ve MHP dahil birçok sağ seçmenden hem oy alıyor, oy vermeyenlerin de takdirini kazanıyor.
Bu durumu iyi bilen ve sandıkta sonuçlarını gören  Gürsel Erol, programın genel formatına naif ve yerinde bir dokunuş ricasında bulunarak programı  sadece CHP’liler değil tüm Elazığlılar tarafından izlenmesi ve takdir edilmesini sağladı.
Programda Elazığ’ın çok güzel bir tanıtımı yapıldı. Elazığ Valiliğinin ciddi paralar vererek hazırladığı ancak bunu geniş platformlarda sunma imkanı bulamadığı görüntüler, Halk TV ekranında tekrar tekrar yayınlanarak şehrin ciddi bir reklamı yapıldı.
Şehrin ürettikleri, turizm potansiyelleri, musikisi, folkloru ve her şeyden önemlisi de gakkoların sıcak ev sahiplikleri tüm dünyaya tanıtıldı.
Bu programın ilimizde yayınlanmasını sağlayan CHP Milletvekili Gürsel Erol’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
Bu olayla bir kez daha görüldü ki duyarlı ve şehrine sevdalı bir milletvekili, muhalefette olsa bile memleketine en güzel hizmeti yapabiliyor. Ve kaldı ki bu ilk örnek de değil.

Görkemli Hatıralar İle En Etkili Tanıtım

Görkemli Hatıralar İle En Etkili Tanıtım

Görkemli Hatıralar İle En Etkili Tanıtım