''GÖREVİNİ YAPMAYAN PERSONELE BİR KURUŞ MAAŞ VERMEM''

Başkan Ayaz, yaptığı açıklamada, 'Göreve geldiğim günden itibaren belediyemiz de çalışan bütün işçi arkadaşlarıma her zaman destek oldum

''GÖREVİNİ YAPMAYAN PERSONELE BİR KURUŞ MAAŞ VERMEM''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Ayaz, yaptığı açıklamada, ’Göreve geldiğim günden itibaren belediyemiz de çalışan bütün işçi arkadaşlarıma her zaman destek oldum. Çalışan ve görevini hakkı ile yerine getiren personelim her zaman benim en yakın ekip arkadaşım olmuştur. Basına açıklamalarda bulunan arkadaşlar her hangi bir şekilde haksız yere işten çıkartılmamıştır. Kendilerine verilen görevi yapmadıkları için haklarını yasal olarak tutanak tutulmuştur.’’dedi.

Başkan Ayaz, sözlerine şöyle devam etti: ’Göreve geldiğim zaman belediyemiz de çalışan bütün personelimiz ile  bir toplantı gerçekleştirdim. Toplantı da eski Belediye Başkanları’nın almış olduğu kişiler ile bir gruplaşma olmaması gerektiğini ifade ettim. Belediyemizde çalışan bütün personel benim personelim, ayrım olmaksızın hepsi bizim değerimizdir dedim. Çünkü mesai saatleri içinde çalışanlar benim personelim mesai saati dışında da hepsi benim kardeşimdir.’’dedi.

‘’AMACIMIZ YAZIKONAK’A HİZMETTİR’’

Belediye olarak görevlerinin Yazıkonak’a hizmet olduğunu dile getiren Başkan Ayaz,’’Bizler halkımıza hizmetkâr olmaya geldik. Amacımız beldemize hizmettir. Bu nedenle hizmetlerimiz de kesinlikle hataya yer vermiyoruz. Benim olduğum yerde disiplin her zaman ön plandadır. Amacımız halkımıza hizmet ise belediyemizde çalışan her personelimiz görevini eksiksiz yerine getirecektir.’’diye ifade etti.

‘’DİSİPLİN VE ADALETTEN TAVİZ VERMEM’’

Yazıkonak Belediyesi’nde her zaman disiplini ve adaleti ön planda tuttuğunu dile getiren Ayaz,’’Haksız yere işten çıkarıldıklarını beyan eden arkadaşlarım hangi gerekçe ile böyle bir açıklama yaptılar bilmiyorum ama kimseyi haksız yere işten çıkarmadım. Belediyemizle alakası kesilen arkadaşlar hakkında tutanak tutulmuştur. Tutanak tutulmasının neden ise görevlerini yapmamalarıdır. Verilen görevleri yapmamalarından dolayı yasal olarak işlem yapılmış ve iş hakları fes edilmiştir. Tutanakların hepsi mevcuttur. Ayrıca bazı personelimiz hakkında vatandaş şikâyetçi olmuş ve bize bildirmeleri sonucunda gerekli olan bütün yasal işlemleri yapmışızdır.’’dedi.

‘’ÇALIŞMAYAN ADAMA BİR KURUŞ MAAŞ VERMEM’’

Görevini yerine getirmeyen ve vatandaşa hizmet etmeyen personele gereken ceza verilir diye ifade eden Başkan Ayaz, ’Disiplinsiz ve görevini yapmayan kişiye bedava maaş vermem. Devletin bir kuruşunu çalışmayana vermem. Halkımız bizlerden hizmet bekliyor. Benim ve belediye de çalışan her personelin görevi vatandaşa hizmettir. Çalışmadan maaş alırım diye düşünen kişiler konuyu farklı yerlere çekerek siyaset yapmak istiyor. Ben bu tür şeylere izin vermem ve doğru bildiğim şeylerden asla vazgeçmem. Benim olduğum yerde kimse oturduğu yerden maaş alamaz. Haksız yere işten çıkarıldıklarını ifade eden arkadaşlara tutanaklar tebliğ edilmiş ve görevlerini yapmadıkları beyan edilmiştir. Hem görevini yapmayacaksın hem de bedava maaş alacaksın. Yok öyle bir şey. Ben asla böyle bir şeyin olmasına izin vermem. Devletimizin bir kuruşunu hibe etmem. Görevini hakkı ile yerine getiren personelimiz gece gündüz demeden vatandaşımıza hizmet ederken art niyetli kişiler oturduğum yerden bedava maaş alırım rüyası görmesin.’’diye konuştu.