Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Gönüllü Halk Korosu Müzik Ziyafeti Yaşatacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu ikinci konserini düzenleyecek.
Konser, 4 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Şefliğini Tuna Bozkurt’un yaptığı Elazığ Belediyesi Halk Korosu; eşsiz parçalarını sanatseverlerle buluşturacak.
Konserde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve yöresel eserlerin seslendirileceğini ifade eden Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Koro Şefi Tuna Bozkurt, “Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Musiki Toplulukları tarafından oluşturulan Gönüllü Halk Korosu’nun ikincisini gerçekleştireceği konserde gönüllü halkımız Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve yöresel eserler olmak üzere karma eserler seslendireceklerdir. Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları ise gönüllü halkımıza sahnede eşlik edeceklerdir. Elazığ Belediyemizin insanların kendilerini gösterme ve musiki alanında onlara fırsat verme adına düzenlenen bu konserler belirli periyotlarda devam edecektir. Ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz konsere tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.