Gökçek'in Heyecanı…

TSK tarafından icra edilen Pençe Kılıç Harekatı'na ilişkin bir paylaşım yapan eski ABB Başkanı Melih Gökçek bir kez daha baltayı taşa vurdu.

Gökçek'in Heyecanı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmişte de bazı sosyal medya paylaşımlarıyla trollenen ve komik durumlara düşen Gökçek’in bunlara rağmen  özensiz paylaşımlar yapması Akbulut fıkralarıyla yarışacak bir düzeye ulaştı.

Paylaştığı videonun operasyondan değil de bir oyundan olduğu yorumları sonrasında geri adım atan Gökçek, ikinci paylaşımında "Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte de böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim" ifadelerini kullanmış… 

Bir insanın konumu, yeni ve eski görevi ne olursa olsun elbette ki toplumsal konularda fikir ortaya koyması ve paylaşımlarda bulunması çok doğal ve hatta gerekli. Ancak bu paylaşımların öncelikle kendinize değil amacına hizmet etmeli bir, ülkeye ve topluma fayda sağlamalı iki…
Zira bazı paylaşımların olayı değil kendini öne çıkarmaya yönelik olduğunu ve bunu da çok belli  bir şekilde görüyor ve üzülüyoruz.

Gelelim Melih Gökçek’e. Kendisi 25 seneye yakın uzun bir süre Ankara’ya hizmet etti. Allah var, Mansur Yavaş’ı görünce ve onunla mukayese edince;  ufku, vizyonu ve projeleriyle kıyas kabul etmeyecek bir üstünlüğe ve dirayete sahip Gökçek.

Bir şeyler oldu, Erdoğan birçok il gibi Ankara’da da seçim gelmeden bir değişime gitti ve Gökçek görevden alındı. Ve Gökçek’in görevden alındığı Ankara’da seçim kaybedildi.

Bir Belediye başkanı olarak üstünlüğü tartışılmaz, lakin olası siyasi kombinezonlarda yeniden yer edinmek ya da “ben hala buradayım” hissini uyandırmanın heyecanıyla  özensiz yapılan paylaşımlarla komik duruma düşüyorsanız  daha dikkatli olmanız gerekmez mi?

Melih Gökçek, ülkesi için heyecan duyan ve bunu paylaşımlarına yansıtan bir siyasetçi ancak bunu biraz daha profesyonel yapması, bir paylaşım yapmadan önce bir iki dost ve danışmanlarına sormasıyla bu sorunu çözeceğine inanıyoruz.