Gizem'e coşkulu karşılama

Hırvatistan'da yapılan U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda 63,5 kiloda 2. olarak ülkemize gümüş madalya kazandıran Elazığ Belediyespor Kulübü boksörü Gizem Özer'e Elazığ'da coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi

Gizem'e coşkulu karşılama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu
Hırvatistan’da düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası’nda 63,5 kiloda 2. Olarak gümüş madalya alan Gizem Özer, memleketi Elazığ’da coşkuyla karşılandı. Elazığ Havalimanı’nda çiçeklerle karşılanan Elazığ Belediyespor boksörü Gizem Özer, daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti. Gizem’e ziyaretinde antrenörü Cemil Döndü ile ailesi de eşlik etti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Havalimanında çiçeklerle karşılanan Gizem Özer yaptığı açıklamada gururlu ve mutlu olduğunu ifade ederek, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Şampiyonada altın madalyayı kıl payı kaçırdığını sözlerine ekleyen Milli Boksör; “Şu an çok gururlu ve çok mutluyum. Şükürler olsun ki çalışmalarımın karşılığını aldım. Ülkemize gümüş madalya kazandırdım. Tabii ki İstiklal Marşı'mızı okutmak daha önemliydi. Altın madalyayı kıl payı kaçırdım. Bundan sonraki Dünya Şampiyonası'nda daha büyük başarılarla ülkemize dönmeyi hedefliyorum. Maddi manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere yine eğitim-öğretim hayatımda desteklerini esirgemeyen Fırat Üniversitesi Rektörümüz Sayın Fahrettin Göktaş’a, Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Nazif Bilginoğlu’na, EBUAŞ Genel Müdürümüz Nazım Göktekin’e, ASKF Başkanımız Sayın Mustafa Gür’e, antrenörlerime ve başarımın mimarlarından olan Cemil Döndü Hocam ve daha ismini sayamadığım kim varsa hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz birlikte başardık.” dedi.

GÜLTEN ÖZER: “DESTEKLERİNDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Elazığ Belediye Sayın Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleri sayesinde Gizem Özer’in önemli başarılar elde ettiğini ifade eden anne Gülten Özer, Gizem Özer’in Dünya Şampiyonası’nda daha güzel dereceler elde ederek ülkemizi ve şehrimizi gururlandıracağını kaydetti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GİZEMLE GURUR DUYUYORUZ”
Avrupa ikinciliğinden dolayı Gizem Özer’i tebrik eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Biz Gizem’i Olimpiyatlarda görmek istiyoruz. Oradaki başarıları bizleri daha da onurlandıracak ve gururlandıracak. Biz bunu inanarak söylüyoruz. Gizem Özer, geleceği parlak önemli bir sporcumuz. Bu anlamda bundan sonraki süreçte de elde edeceği başarılarla ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Gelecek noktasında sporcumuz Gizem Özer’den çok ümitvarız. Gizemle gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Gizem'e coşkulu karşılama
Gizem'e coşkulu karşılama
Gizem'e coşkulu karşılama
Gizem'e coşkulu karşılama