GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezinde yapılan sertifika törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezinde yapılan sertifika törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar Ulucan, Proje Koordinasyon Birimi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Yılmaz, Teknogirişim Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Er, Öğretim üyeleri ve projeye katılan öğrenciler katıldı.
 

Sertifika törenine katılan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesinin yenilikçi ve girişimci ilk 50 Üniversite arasında yer aldığını belirterek, hedeflerinin bu sıranın daha üstüne çıkmak olduğunu söyledi.
 

Üniversite Sanayi İşbirliğinin yansıması olarak bu tür girişimcilik eğitimlerinin faydalı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Demirdağ, genç girişimcilere seslenerek, “Girişimcilikte pes etmek yok. Doğru kararlar vererek en iyi bildiğiniz alanda girişimde bulunmaya devam edin. Bu salondan da gelecek yıllarda inşdigerah çok değerli girişimciler çıkacağına inanıyorum “ diye konuştu.
 

Konuşmaların ardından Teknogirişim Akademisi tarafından TÜBİTAK desteği ile düzenlenen uygulamalı girişimci eğitimine katılan öğrencilere sertifikaları verildi.