'Getir Şu Maçı!'

MHP Milletvekili Semih Işıkver, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa Maçı'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı bu maçın Elazığ'da oynanması konusunu gündeme taşımış ve bu mevzuda TFF'ye müracaatta bulunmuştu.

'Getir Şu Maçı!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milletvekili Işıkver, bu talebinin TFF tarafından uygun görülemediğini sosyal medya hesabından paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “TFF Başkanı Büyükekşi’nin maçın Elazığ’da oynanmasının mümkün olmadığını, Milli bir maçın oynanması için elinden geleni yapacaklarını söyledi. Süper Kupa finalinin Elazığ'da oynanması için geri adım atmayan Milletvekili Işıkver, bu kez de Ak Parti Milletvekili Mahmut Nazırlı'ya seslenerek;  "Getir Şu Maçı" çağrısında bulundu.

Milletvekili Işıkver, Milletvekilki Nazırlı’ya yaptığı çağrıda şunları yazdı: “Sayın Milletvekilim TFF Başkanı Sn. Büyükekşi ile görüştüm, mevcut durumda maçın ilimizde oynanmasının mümkün olmadığını ilettiler. Kendileri bir milli maç için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler, yarım söz almış olduk, kısacası ben yapamadım ama sana güveniyorum. "Getir şu maçı"

MHP Milletvekili Semih Işıkver, girişiminin akim kaldığı gerçeğini büyük bir olgunluk ve açık yüreklilikle dile getirdikten sonra yine aynı samimiyetle “ben yapamadım ama sana güveniyorum” diyerek pası Nazırlı’ya attı.

Attı ama Nazırlı bu pası göğsünde yumuşatıp harika bir vuruşla gole mi çevirir yoksa pası ve pozisyonu öldürür mü çok bilemiyoruz. Ama bildiğimiz bir şey var ki Işıkver, Nazırlı’ya çok anlam yüklemiş ve yüksek bir beklenti içine girmiş.

Zaman gösterdi ki Nazırlı, her ne kadar “İstanbul ekibi”nin siyasi gücünü çevresine çokça anlatıp bazılarını ikna ettiyse de bunun şehre hizmet olarak hiçbir yansımasının olmadığını Mayıs 2023’ten beri görüldü. Ne ok atabildik ne olgunlaşma enstitüsüyle olgunlaşabildik ne de “bunu ister misiniz?” diyerek ümitlendirdiği ve şehri  beklentiye soktuğu sırf kendi gayreti ve çabasıyla şehirle buluşan bir hizmeti görebildik.

Yani söylememiz  o ki Işıkver’in “getir şu maçı” talebi Nazırlı’yı bir kez daha zora sokacak bir temenni olmaktan öte her an patlayacak bir bomba gibi elde duruyor.

Ama maç bir de gelirse işte o zaman tüm eksilerini  artıya çevirme şansını yakalayabilir Nazırlı. Bugünden sonra Nazırlı vekilin TFF koridorlarını hem de İstanbul’un o anlı-şanlı, güçlü ve etkili isimleriyle arşınlamasında fayda var. 

Eğer İstanbul ekibi başaramazsa Elazığlı hemşerimiz Sayın Mehmet Ağar’a da gidip bu konuda destek ve yardım talep edebilir. 

Bizim de Nazırlı’dan beklentimiz şu ki “o maç bu şehre gelecek”. Zira bu fırsatı ve köprüden önce son çıkışı kaçırmamak gerek…