Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve İl Başkanı Duran'dan LGS Birincisi Usta'ya tebrik telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ'da Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında 5 Haziran'da yapılan sınavda tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan alan Aykut Emir Usta'yı tebrik etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve İl Başkanı Duran'dan LGS Birincisi Usta'ya tebrik telefonu

Aykut Emir Usta, LGS kapsamında 5 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alarak Elazığ’dan Türkiye birincisi oldu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, büyük bir başarı örneği göstererek tüm soruları doğru yanıtlayan ve Elazığ’dan Türkiye birincisi olan Aykut Emir Usta’yı telefonla arayıp tebrik ederek başarılarının devamını diledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Usta’nın büyük bir başarı sergilediğini, bu azim ve kararlılığın hayat boyu sürmesi gerektiğini ve Usta’yı gelecekte çok önemli yerlerde görmeyi beklediklerini belirterek Usta’ya eğitim hayatında başarılar diledi. İl Başkanı Duran ise Aykut Emir Usta’nın Elazığ’a birincilik getirmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak bu başarı karşısında kendisi tebrik ettiklerini ve Usta’ya her zaman destek olacaklarını kaydetti.