Gençlik Meclisi Göz Dolduruyor

İlimizde her ne kadar parti, vakıf, dernek ve değişik gençlik yapılanmalarının gençlere ulaşma, onların sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde buluşturma gibi bir gayretleri gözükmese de gençleri dert edinen ve çalışmalarının merkezine alan  oluşumlar var.

Gençlik Meclisi Göz Dolduruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurulduğu günden beri önemli çalışmalara imza atan ve gençlerimize ulaşma ve onların dünyasına hitap etme konusunda başarılı faaliyetler ortaya koyan Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, bir güzel ve örnek çalışmaya daha imza attı.

 Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, geçtiğimiz gün açılışı yapılan ve önemli bir boşluğu dolduran Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi ile birlikte şehrimiz ve gençlerimiz için önemli bir çalışmayı hayata geçirdiler.

Gençlerimizin hayal gücü ile strateji yeteneklerinin geliştirilmesini sağlayan zekâ oyunlarını kapsayan 2023 Ocak VALORANT turnuvası düzenleyen Gençlik Meclisi, bu adımıyla gençlerimizin takdirini kazandı.

Turnuva, cumartesi günü yapılacak final maçları ile son bulacak.

Gençlik Meclisinin gayretli, fedakâr ve gençlerle hemen kaynaşıp onlarla güzel bir iletişim kuran başkan  Uğur Celayir, vizyonu ve liderlik özelliği ile gençlerimiz üzerinde olumlu etki bırakıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destek ve katkıları ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleri hayata geçireceğine ve bu özelliği ile gençlerimizin buluşma noktası olacağına inandığımız Gençlik Merkezi’nin başkanı Uğur Celayir ve tüm genç ekibine bu gayret ve fedakârlıkları sebebiyle teşekkür ediyoruz.