Gençler, Bolu'da mucize arayacak

Teknik Direktör Orhan Kaynak'tan yoksun Bordo-Beyazlı ekibimizden, Boluspor karşısında mucize bekleniyor

Gençler, Bolu'da mucize arayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 19. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Boluspor’un konuğu olacak. Maddi problemlerin diz boyu olduğu Bordo-Beyazlı ekibimiz, zorlu maç için Bolu’ya gitti ve konakladığı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın istifasının ardından takımın başında yardımcı antrenörler Muammer Sürmeli ve İlhan Aydın bulunuyor. Lamine Diarra önderliğindeki bordo-beyazlı futbolcuların sahaya neler yansıtacağı merak konusu. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın görevine son veren Boluspor’da da düşüş var. 8. sıraya kadar gerileyen kırmızı – beyazlılar, Elazığspor galibiyetiyle moral bulmayı hedefliyor.

16. RANDEVU

İlk kez 1979-1980 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen iki takım 16. kez karşı karşıya gelecek.

İki takımın rekabetinde 16. randevu öncesinde geride kalan 15 maçta rakibine karşı 4 galibiyet alan Bordo-Beyazlılar, 7 maçta ise mağlup oldu.

İki takım arasındaki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Atılan gollerde de Boluspor 21-11 üstün durumda. Son olarak ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçı Boluspor 2-1 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlılar’ın sahaya; Ahmet Doğan, Ömer Faruk, Idrissa Diarra, Onur, Hebat, Erhan, Kadir Taşoğlu, Salih, Murathan, Eren ve Lamine Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. Yarın saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Mert Güzenge’nin düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 2’den canlı olarak yayınlanacak.