Geliyor Gelmekte Olan Hezimet

İYİ Parti'nin 3. Olağan Kurultayı'nda yeniden genel başkanlığa seçilen Meral Akşener,  bu koltuğunu daha da sağlama almak ve işin ciddiyetini tabana da telkin etmek amacıyla İstanbul'daki evini Ankara'ya taşıma kararı almış.

Geliyor Gelmekte Olan Hezimet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlere odaklanmak için bu kararı aldığı belirtilen Akşener'in, böylelikle motivasyon için teşkilatlara ve parti tabanına sembolik bir mesaj vermek istediği belirtildi. Ayrıca saha çalışmalarına başlayacak olan Akşener’in tüm Türkiye'yi dolaşacağı ifade ediliyor.

Seçimlerden önce parti içindeki milliyetçi ve muhafazakâr isimleri dışlayan, seçim mağlubiyeti sonrası ise Oktay Vural’ı teşkilatlardan sorumlu genel başkan danışmanı olarak atadıktan sonra yeniden kuruluş ilkelerine ve milliyetçi çizgiye dönme kararı alan Akşener, Ankara’ya taşınarak işleri yoluna koymaya çalışacak.

Yerel seçimlerde de CHP ile ciddi pazarlıklar yapmaya hazırlanan,  İstanbul ve Ankara’ya destek karşılığı Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini talep edecek olan İyi Parti’nin bu talepleri karşılansa bile tüm bu büyükşehir belediyelerinin Ak Parti’ye geçme sinyali vermesi iki partiyi de paniğe sevk ediyor.

CHP ve İyi Parti’nin ittifak yaptığı birçok ilde AK Parti’nin güçlü isimlerle seçimlere hazırlandığı ve zafere odaklandıkları biliniyor.

Bu gerçekler ışığında Akşener İstanbul’da da kalsa, Ankara’ya da taşınsa partisi için geliyor gelmekte olan ikinci, hezimet…