GELECEK, NİHAYET

GELECEK, NİHAYET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisinin aylar öncesinden atanan il başkanı Av. Adnan Demir'den uzun süreden beri herhangi bir çalışma ya da açıklama görememiştik, duyamamıştık.

Siyasi gündemin yoğunluğu yanında deprem ve pandemi sorunlarıyla önemli mağduriyetler yaşayan Elazığ halkının problemleri bile Başkan Demir’i harekete geçirmeye yetmemiş ve uzun süreli sessizlik devam etmişti.

Geçen onca zamana rağmen suskunluğunu koruyan Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Adnan Demir, nihayet varlığını hissettirecek bir iki açıklama yaptı ve internet üzerinden yayın yapan bir sitenin canlı yayın konuğu oldu.

Bu açıklamaları ve konuşmalarında neler söyledi bilmiyoruz ama önemli olan Başkan Demir’in gün yüzüne çıkması ve ses vermesi..

Genel Başkanı Davutoğlu’nun, gündemi yakından takip edip günlük açıklamalar ve yorumlar yapma uygulamasına rağmen Elazığ teşkilatı ve başkanının yokmuş gibi davranmaları Genel Merkezin de dikkatini çekmiş olacak ki böyle bir kıpırdama görüldü.

Gelecek Partisi’ni harekete geçiren önemli bir gerekçe de Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağhan ve teşkilatının çok daha aktif ve halka bütünleşmeleri olmuştur diye yorumlayanlar da yok değil.

Nazım Hikmet’in “Ben yanmazsam, sen yanmazsan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?” dizelerinden hareketle bizler de muhalefete sesleniyor ve diyoruz ki “Biz medya susarsa, siz muhalefet partileri susar ve konuşmazsa, bu şehir sorunlarını çözüp nasıl çıkar aydınlığa”