Gazze Ölüyor, Gazze'ye İlaç Ol!

Elazığ'da bir grup sağlık çalışanı Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve yardım kampanyasına destek olmak için bir araya geldi.

Gazze Ölüyor, Gazze'ye İlaç Ol!

Gazze Direniş Platformu 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurmuş oldukları stand da bir grup sağlık çalışanları ile 18.yardım kampanyasını gerçekleştirdi. 

Gazze Ölüyor, Gazze'ye İlaç Ol!

Yardım çalışması nedeniyle düzenlenen basın açıklamasında konuşan platform sözcüsü Alaattin Meydanoğlu “ 5 ay 11 gündür katil, siyonist İsrail’in zulmüne karşı bu meydanda Gazzeli din kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bu meydanda 131. günümüzde 18. çalışmayla geride bırakmaktayız. Hayat, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı ile Gazze ölüyor, Gazze’ye İlaç ol 18. temamızı birlikte gerçekleştireceğiz. Buradan bürün Dünya’ya sesleniyoruz. Taş olsaydı dile gelirdi ama; insan denilen kişiler nasıl bir ruh taşıyorsa bugün 6.ayı tamamlamak üzere olan Gazze’de kan durmuyor. Daha dün Şifa Hastanesi’nde katil İsrail askerleri tarafından basıldı ve oradaki mümine kardeşlerimizin ırzına geçildi ve katledildi. Dünya susmuş ve Dünya Gazze’deki katliamdan başka hiçbir şey yapmıyor. Ama; biz Elazığ olarak 18 yardım kampanyamızı düzenledik. Milyon TL’leri Refah Sınır Kapısı’ndan içeri sokarak Gazzeli din kardeşlerimize ilaç olduk. Bu çalışmalarımız kan durana kadar, Gazze’nin ihya ve inşaası tamamlanana kadar bu meydandayız asla bu meydanı terk etmeyeceğiz” dedi.

Gazze Ölüyor, Gazze'ye İlaç Ol!