Gazete Patronları, Buluşmalarını Gelenekselleştirecek

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı ve Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem'in önemli konukları vardı. Başkan Erdem makamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı, Yeni Ufuk ve Günışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca'yı ve Elazığ Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ağırladı.  Patronlar yine hem Elazığ gündemini hem de Elazığ medyasını masaya yatırdı. 

Gazete Patronları, Buluşmalarını Gelenekselleştirecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazete patronları bir araya gelmeye devam ediyor. Gazete patronları bu kez de FHGC Başkanı ve Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem’ in ev sahipliğinde bir araya geldi. Başkan Erdem’i ziyaret eden Nafiz Koca ve Ahmet Toprak; Elazığ ve medya özelinde fikir alışverişinde bulundu.

KOCA: FİKİR ALIŞVERİŞİNİ SÜREKLİ KILACAĞIZ

Ziyaret sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Nafiz Koca; “Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi değerli dostumuz Ahmet Toprak bey ile kardeş Cemiyet Başkanımız Semih Abimizi ziyaret ettik. Böyle rutin olarak her hafta bir araya gelerek; gerek gündemi değerlendirmek gerek Elazığ basını ile alakalı istişarelerde bulunmak için geçtiğimiz hafta Hakimiyet Gazetesi’ndeydik. Bu hafta da değerli başkanımızı ziyaret ettik. Bundan sonra ziyaretlerimiz rutin bir şekilde de İnşallah devam edecektir. Ben ev sahipliğinden dolayı Semih Başkanımıza teşekkür ederim” dedi. 

TOPRAK: BASININ BİRLİKTE VE DİK DURMASI GÜZEL

Bir arada olmanın ve  bir araya gelmenin değerli olduğunu aktaran Ahmet Toprak; “Elazığ basınının  bir arada olması birlikte hareket etmesi son derece önemli. Elazığ sorunlarına hep birlikte vakıf olmak ve bunları tartışıp, bu özelde kamuoyu oluşturmak önemli. Böylesi hassas süreçlerde bu ziyaretlerimizi de sürdüreceğiz. Hassas süreçlerden geçerken basının birlikte ve dik durması güzel” ifadelerine yer verdi. 

ERDEM: MEDYANIN GÜCÜ ŞEHRE DE TESİR EDER

Ziyaretlerinden dolayı Nafiz Koca’ya ve Ahmet Toprak’a teşekkür eden Başkan Erdem; “Gazete patronları olarak bir araya gelerek birlikteliğimizi perçinleştiriyoruz. Ayrıca hem kentin hem de yerel medyanın menfaatine neler yapabileceğimiz noktasında adeta beyin fırtınası yapıyoruz.  Bunu çok önemsiyorum. Çünkü bir şehirde medya ne denli güç olursa bu güç şehre de tesir eder. Bizler de hem Elazığ’ın hem de basının menfaatine bir ve beraber hareket edersek çok daha güçlü olacağız. Az önce Nafiz beyin ve Ahmet beyin vurguladığı gibi bu buluşmalarımızı düzenli bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.