Gardrop Milli Görüşçüleri

Milli Görüşün efsane lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca, vefatının 10. yıl dönümünde değişik etkinliklerle anılıyor.

Gardrop Milli Görüşçüleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi, anma programını Erbakan Hocanın en önemli hayali olan ve geçtiğimiz  aylarda camiye çevrilen Ayasofya’da Kur’an ve dualarla andı.

Yine AGD, tüm illerde camilerde düzenlediği programlarla hocalarına Kur’an okudu ve duada bulundular.

Milli Görüşün tek temsilcilerinin kendileri olduğunu ifade eden Saadet Partisi’nin yakında görevi bırakacağı iddia edilen  Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise siyasi dozu çok yüksek ve daha çok Erbakan Hocayı siyasi şova  alet eden bir program düzenledi.

Bu programa gözü yaşlı ve davanın çilekeş erleri değil, siyasetin bir numaraları davet edildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde programa;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Nuri Okutan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, İran’ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Farazmand ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılmış.

Her biri genel başkan ve seviyesinde. Ve bazıları Erbakan’ı meşhur MGK toplantısında boncuk boncuk terleten, millete hizmet yolunda önüne engel koymakla kalmayıp ağır hakaretler ve hatta küfürler savuran  zihniyetin temsilcileri. 

Programa katılanların şıklık ve zarafet yarışına  girdikleri resmi görünce bunlar gardrop milli görüşçüsü demeyen kalmamıştır eminiz ki.

Erbakan’ın davası ve misyonu nerde, bunların siyasi şovu ve Erbakan’ın mücadele ettiği çevrelerin değirmenine su taşıma gayreti nerde…

İyi ki varsınız Yeniden Refah ve AGD. Sizlerin mütevazi ve fakat buram buram maneviyat, dava ve samimiyet kokan programlarınız, Saadet’in Erbakan’ı dahi pazarlık mevzuu haline getiren Saadetçilerden milyon kere daha anlamlı ve Erbakan Hocayı manen mutlu eden programlar oldu.
 

Gardrop Milli Görüşçüleri
Gardrop Milli Görüşçüleri
Gardrop Milli Görüşçüleri
Gardrop Milli Görüşçüleri