Gakgoş'un penaltı bereketi!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un lehine, Samsunspor maçı öncesi son 4 haftada 4 kez penaltı verildi

Gakgoş'un penaltı bereketi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

==ÖZEL HABER==

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, bugün oynanacak olan Samsunspor maçına kadar ilginç bir istatistik yakaladı. Bordo-Beyazlı ekibimiz, 22. haftadan itibaren her maçta penaltı vuruşu kullandı.

22. haftada deplasmanda oynanan ve 1-1’lik eşitlikle tamamlanan Balıkesirspor Baltok maçında penaltı kazanan Bordo-Beyazlı ekibimizde topun başına geçen Tom penaltı vuruşundan yararlanamamış ve temsilcimiz 3 puan kazanacağı maçtan 1 puanla ayrılmak durumunda kalmıştı.

Ligin 23. haftasında ise Akın Çorap Giresunspor ile oynanan maçta temsilcimiz lehine çalınan penaltı düdüğünü Alpaslan gole çevirdi.

Ligin 24. haftasında oynanan zorlu Çaykur Rizespor maçında hakem son dakikada Bordo-Beyazlı ekibimiz lehine penaltıya hükmetti. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Ioan Hora düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve 1 puanı Elazığ’a getirdi.

Yine son olarak Ümraniyespor ile oynanan maçta hakem bir penaltı düdüğü daha çaldı. Muhammed İldiz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı ağlara gönderen Hora, temsilcimizin 3 farklı galip gelmesini sağladı.