Gakgoş tatil modundan çıkamadı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Altınordu deplasmanından puansız dönüyor

Gakgoş tatil modundan çıkamadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 18. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Altınordu ile deplasmanda karşılaştı. 21 Ocak Pazar günü saat 18.00’de İzmir Bornova Stadı’nda oynanan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çaldığı maça temsilcimiz; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Sezgin, Emre, Kadir, Alpaslan, Bjarnason, Tatos, Tom ve Diarra onbiriyle çıktı.

 

ALTINORDU GOLLE BAŞLADI

Maçın henüz 36. saniyesinde ev sahibi ekip öne geçti. Orta sahadan Mirkan’ın pasında kaleci Soner topu ıskalayınca Barış Alıcı meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 20. Dakikasında ise Tatos sakatlanıp yerini Mertan’a bırakmak zorunda kaldı. Kalan bölümde temsilcimiz üretken olamayınca ilk 45 dakika Altınordu’nun 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

DIARRA ZORU BAŞARDI

İkinci yarıya da etkili başlayan İzmir ekibi 65. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Kaleci Erce’nin başlattığı atakta Erdoğan ceza sahası sol çaprazında pasını Barış’a bıraktı. Genç oyuncu kendisinin ve takımının 2. golünü Elazığspor filelerine bıraktı. 84. dakikada Adem’in sağ kanattan ortasını Alpaslan şık bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve Elazığspor’u umutlandırdı. Golden 1 dakika sonra Alpaslan’ın sağ kanattan vuruşunu kaleci Erce uzaklaştıramadı. Lamine Diarra’nın altıpas çizgisi üzerinde vuruşu üstten auta gitti ve Elazığspor beraberlikten oldu. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele Altınordu’nun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

23 puanda kalan Bordo-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.