GAKGOŞ'A MEDICAL PARK DESTEĞİ!

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığpor ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı

GAKGOŞ'A MEDICAL PARK DESTEĞİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığpor ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında, sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.
Kulüp tesislerinde cumartesi günü saat 13.00’te düzenlenen imza törenine Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, 2.Başkan Karahan Çelik, Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Abdullah Yiğit, Elazığ Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Genel Müdür Yardımcısı Seda Özkan, Pazarlama Müdürü Yelda Arpacı, Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç, Sosyal Medya Uzmanı Ertuğrul Baysak ve basın mensupları katıldılar.

“1 YILLIK ANLAŞMAYA VARILDI”
İmza töreninde ilk olarak konuşan Kulüp Başkanı Sedat Karataş, yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi;
“Doğunun büyük markalarından olan ve önümüzdeki yıl 50.yılını kutlayacak olan Elazığsporumuz, görüşmeler çerçevesinde ülkemizin önemli sağlık kuruluşlarından olan Medical Park Hastaneleri Grubu ile 1 yıl geçerli olmak üzere sağlık sponsorluğu konusunda anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşma gereği, Medical Park Hastaneler Grubu kulübümüze 1 yıl boyunca sağlık hizmeti verecektir. Bu sponsorluk anlaşmasıyla Elazığsporumuzun tüm personel, teknik heyet ve futbolcularının sağlık sorumluluğu Medical Park Hastanesi güvencesi altına girmiştir. Bu birlikteliğin sağlanmasında katkıları olan herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.”

“BİRLİKTELİK HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN”
Elazığ Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Sebahattin Tanas ise iki büyük markanın işbirliğine
vurgu yaparak şöyle konuştu;
“İki büyük markanın işbirliğinden son derece memnunuz. Elazığsporumuzun 2016-2017 sezonu için tüm sağlık sponsorluğunu üstlenmiş durumdayız. Kapsamını tüm kulüp çalışanları olarak ta genişlettik. İnşdigerah bu birliktelik bize 2016-2017 sezonunda şampiyonluk getirir. Elazığ, gerek futbol gerekte sağlık anlamında Doğu’da gelişmiş bir il konumunda. Bu birliktelik her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun.”