Gakgo, Silifke virajında!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'un 21. Haftası'nda Silifke Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak

Gakgo, Silifke virajında!

TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçlarda aldığı puanlarla play-off potasında yerini sağlamlaştıran ve lider TPAO Batman Petrolspor’la arasındaki 6 puanlık farkı kapatmak için mücadele veren Bordo-Beyazlılar, Silifke Belediyespor deplasmanına da galibiyet için çıkacak. Temsilcimizde bu maçta kart cezalıları Fatih Kıran, Hasan Ekici ile sakatlığı süren Çağrı Yağız Yasak forma giyemeyecek.
25 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Silifke Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Recep Buğra Çetin yönetecek. Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 35 puanla grupta 5. Sırada yer alırken, Silifke Belediyespor 23 puanla 8. basamakta. 
TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz 23 Elazığ FK ise grubun 21. Haftasında Pazar günü Çatalcaspor’u evinde karşı karşıya gelecek.