Gakgo prestij peşinde

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 31. Haftası'nda deplasmanda Hacettepe 1945 ile karşı karşıya gelecek

Gakgo prestij peşinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 31. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, Hacettepe 1945’in konuğu olacak. Ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefleyen ve şu an itibariyle 8. Basamakta bulunan Bordo-Beyazlı ekibimiz Ankara deplasmanına puan ya da puanlar için gidecek. Temsilcimizde bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
29 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan maçı Van Bölgesi C Klasman Hakemi Muhammed Selim Özbek yönetecek. Bordo-Beyazlılar bu öncesi 39 puanla 8. sırada bulunurken, Hacettepe 1945 32 puanla 13. durumda.


23 ELAZIĞ FK, YENERSE GARANTİLİYOR
TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden bir diğer Elazığ ekibi 23 Elazığ FK ise haftasonu Ergene Velimeşespor’u konuk edecek. Bordo-Beyazlılar, küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan rakibini yendiği takdirde kümede kalmayı matematiksel olarak garantilemiş olacak. 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan maçı Konya Bölgesi C Klasman Hakemi Yusuf Alper Abalı yönetecek.