Gakgo, ikinci yarıda bambaşka

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 Beraberlik, 16 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü ve 9 maçta toplamda 23 puan topladı.

Gakgo, ikinci yarıda bambaşka
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bordo-Beyazlı ekibimiz başta ekonomik sıkıntı olmak üzere birçok aşamadan geçerken; Bülent Yenihayat’ın takımın başına geçmesi sonrası alınan sonuçlarla birlikte hem kulüpte, hemde taraftarlar bir anda şampiyonluk potasına girdi.
İlk yarıda oynadığımız 15 maçlık istatistikte 22 puan toplarken, ikinci yarıda 23 puan toplayarak daha ligin bitmesine 5 hafta kala ilk yarı başarısını geçmiş oldu. Ayrıca Elazığspor ikinci yarıda yenilmezlik serisini de devam ettiriyor. 26. haftada zorlu Efeler deplasmanına çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz alacağı puan ya da puanlarla zirve mücadelesi veren diğer takımlara karşı büyük avantaj sağlamış olacak. Elazığspor sezonun ilk yarısında; 5 Galibiyet, 7 Beraberlik, 2 Mağlubiyet, 14 Gol Atarken, kalesinde 8 gol gördü ve oynadığı 14 maçta  22 puan toplarken, ikinci yarıda oynadığı 9 müsabakada; 7 Galibiyet, 2 Beraberlik, Mağlubiyet yok, 16 Gol atarken, kalesinde 9 gol gördü ve 9 maçta toplamda 23 puan topladı.  Genel değerlendirmede ise 23 haftalık maç trafiğinde Bordo-Beyazlı ekibimiz, 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 45 puan toplayarak lig sıralamasında 3.’lük koltuğuna oturdu.