FUTBOLCULARIN GALİBİYET İNANCI

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3

FUTBOLCULARIN GALİBİYET İNANCI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’un 16. Haftası’nda Düzyurtspor’u konuk edecek olan kırmızı – lacivertli temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da takımın tecrübeli yıldızları kaptan Gökhan Zirekli ile Ekrem Sütçü önemli açıklamalarda bulundular. Deplasmanda alınan galibiyetlerin takımı ateşlediğini belirten Gökhan ile Ekrem, Düzyurtspor maçına da 3 puan için çıkacaklarını ifade etti. Futbolcuların açıklamaları şöyle;
GÖKHAN: “SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”
“Düzyurtspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lig uzun bir maraton tabiki. İyi başladık ama biraz düşüş yaşadık. Her takım gibi bizimde bir düşüşümüz oldu. Allah’a şükür erken toparlamasını bildik. Üst üste 2 galibiyet aldık. Düzyurtspor maçında bu seriyi devam ettirmeyi düşünüyoruz. Kendi evimizde ve taraftarımız önünde oynayacağımız bir maç. Rakibimizden daha inançlı olduğumuzu düşünüyorum. Elazığ’da oynayacağımızın avantajını düşünerek inşdigerah kazanacağımızı düşünüyorum. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, inşdigerah oynayıp kazanacağız. Önümüzdeki 2 maçtan da galibiyet istiyoruz. 2. yarıda da gerekli takviyeleri yaparak zirveyi kovalamayı düşünüyoruz.”

EKREM: “LİGİN 2. YARISI DAHA ZOR OLACAK”
“Çalışmalar güzel bir şekilde devam ediyor. Takımda her şey yolunda. Geçen haftasonu Orduspor’u yendik. Daha farklı da yenebilirdik. İki haftada deplasmandan 6 puan getirdik. Çok iyi oldu bu. Şimdi onları pekiştirmek adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligin 2. Yarısı daha zor olacak. Puan almak zorlaşacak. İkinci yarıda daha iyi bir Elaziz Belediyespor olacağına inanıyorum.”