Futbol camiasından birliktelik mesajı

Futbol camiasından birliktelik mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki merkez binasına yapılan silahlı saldırı sonrası, kulüp başkanları, teknik direktörler ve futbolcular birliktelik mesajı verdi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, saldırının Türk futboluna yapıldığını vurgularken, TFF Başkanı Büyükekşi ise futbolun, barış, dostluk, kardeşlik demek olduğunu ifade etti.
Süper Lig kulüplerinin başkanları ile yöneticiler, beraberinde futbolcu ve teknik direktörlerle birlikte TFF'nin Riva'daki tesislerine gelerek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticilere yapılan saldırı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Ziyarete Beşiktaş Kulübü’nden Başkan Ahmet Nur Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve futbolcu Josef de Souza, Galatasaray’dan başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Teknik Direktör Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera, Fenerbahçe’den başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, Teknik Direktör Jorge Jesus, Operasyon Direktörü Mario Branco ve takım kaptanı Altay Bayındır’ın yanı sıra diğer kulüplerin başkanları, yöneticileri, teknik direktörleri ve bazı futbolcular katıldı.
Toplantıda; Galatasaray Adası'na yapılan saldırı ve Ankaragücü - Beşiktaş maçında sahaya giren saldırganın konusu da masaya yatırıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un talebi üzerine Riva'daki geçmiş olsun ziyaretinden önce kulüplerin toplantı yaptığı öğrenilirken, bu toplantıda son dönemde yaşanan olaylar ve ekonomik sıkıntılar üzerinde duruldu.
Türk futbolunun tüm paydaşlarının yer aldığı fotoğraf çekiminin ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ile kulüp başkanları ve yöneticiler, basın mensuplarının karşısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yönetimine geçmiş olsun dileklerini ileterek, mesajlarını paylaştılar.