Fuardayız…

Cumartesinden itibaren 9 gün boyunca kitap fuarındayız. Artık bu süre içerisinde buluşma noktamız fuar, mekânımız stantlar olacak. 

Fuardayız…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yazar ve şairlerin hepsi değil ama büyük bir bölümünün sohbet ve söyleşi programını da kaçırmamak üzere sözleştik kadim dostla.  Bakalım ne kadar sözümüze sadık kalacağız.

Saygın yazar ve şairlerle on dakikalık sohbet ve onları dinlemek, çok sayıda kitap okumaya bedel olabiliyor. “Keşke tanımasaydım, hayalimdeki şekliyle kalsaydı” diyeceğiniz kaprisli yazarlar olabilir içlerinde ama önemli bir çoğunluğu has ve gönül insanları…

Bekir Develi, Zekeriya Efiloğlu, Erhan Afyoncu, Sadık Yalsızuçanlar, Ahmet Turgut, Serhat Yabancı, Ahmet Bulut, Alişan Kapaklıkaya, Serdar Tuncer, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Hulki Cevizoğlu,  İhsan Süreyya Sırma ve  Hatice Kübra Tongar zaten kitaplarına vakıf olduğumuz, televizyonlar ve sosyal medyadan sürekli izlediğimiz, görüşlerini önemli oranda beğendiğimiz ve ülkenin büyük bir çoğunluğunda karşılığı, değeri ve hizmeti olan isimler.

Bu yazarların söyleşilerini kaçırmamaya dikkat edip programlarımızı  ona göre ayarlamak artık zaruri bir hal aldı. Fuarda Elazığlı yazar ve şairlerimiz de kendilerine tahsis edilen stantlarda kitaplarını imzalayacaklar. Birçoğuyla uzun zamandan beri görüşememiş,  hasbihal edememiştik. Bu vesileyle kitap  kokusunun ruhumuzu okşayan ikliminde hem sohbet eder hem de hasret gideririz artık.

Söylememiz o ki dolu dolu dokuz gün bizleri bekliyor. Ha bu arada kitap fuarı için de en az bin TL gibi  bir bütçeyi de bir kenara koyun. Zira birçok kitaba belki bir daha ulaşamayabilirsiniz. Fuarda buluşalım..