FÜ. Yaz Okulu kayıtları için son gün!

Haber: Merve Sayın / Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu Kayıtları bugün sona erecek

FÜ. Yaz Okulu kayıtları için son gün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Merve Sayın / Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu Kayıtları bugün sona erecek. Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 03 Temmuz- 3 Eylül tarihleri arasında Futbol, Basketbol, Voleybol ve Tenis branşlarında gerçekleştireceği yaz spor okulu kayıtları devam ediyor. Fırat Üniversitesi spor tesislerinde uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek yaz spor okullarına 7-18 yaşları arasında bulunan tüm öğrenciler katılabilecek.
Fırat Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube müdürlüğünde gerçekleşecek olan başvurular ise bugün sona erecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yaz Spor Okulları Genel Koordinatörü Okt. Ercan Sönmez, yaz spor okulları başvurularında sona gelindiğini ilginin oldukça fazla olduğunu belirterek Fırat Üniversitesinin yaklaşık 30 yıla yakın köklü bir kulüp olarak, hedeflerinin akademik bir kurum olarak bilimsel çalışmaların yanı sıra ilin sporuna, kültürüne ve sosyal faaliyetlerine de önemli derecede katma değer sağlamak olduğunu belirtti. Bu katma değeri sağlamakta en büyük pay sahibinin ise çalışanlarına büyük imkanları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ olduğunu dile getirdi. Sönmez Yaz Spor Okullarındaki amaçlarının sporda yeni yetenekleri keşfetmek, çocukların spor ahlakına kavuşması ve yaz tatilindeki boş zamanlarını değerlendirmeleri olduğunu söyledi.
Sönmez son olarak; “Kurs ücretimiz aylık 100 TL gibi sembolik bir ücret olacak. Sağlık Raporu ve Başvuru Formu ile beraber öğrencilerimiz kayıtlarını gerçekleştirebilecekler. Öğrencilerimiz önümüzdeki hafta ilan edilecek program çerçevesinde 3 Temmuz’dan 3 Eylül’e kadar 2 aylık süre içerisinde spor okullarından faydalanabilecekler” ifadelerini kullandı.