FÜ yönetimi basınla buluştu

Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım başkanlığındaki MH Fırat Üniversitesi GSK Yönetim Kurulu, şehirde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi

FÜ yönetimi basınla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig için yeni bir yapılanmaya giren MH Fırat Üniversitesi GSK, şehirde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fırat Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda konuşan kulüp başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım, basının yorumlarının kendileri açısından önemli olduğundan bahsetti.
“EN BÜYÜK MARKAMIZ ELAZIĞSPOR’DUR”
Örnek bir kulüp hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Yıldırım, “Çıktığımız bu zorlu ve uzun yolda örnek bir kulüp yönetimi için bütün bileşenleri biraraya getirmiş bulunmaktayız. Başta sizlere doğru zaman doğru yer ve doğru adımlar ilkelerini benimseyerek yol haritamızı belirlemiş bulunmaktayız demek istiyorum.  Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki; İlimizde sporda en büyük marka ELAZIĞSPOR’dur.
Biz görüşümüzü açık açık belirtmek isteriz ki bu büyük markanın, bordo beyaz rengimizle muadili değiliz, bizler ilimizin marka değerlerine saygı duyan geçmişi birçok başarılarla dolu geçmiş yıllarda sizlerin de bildiği gibi profesyonel liglerde ELAZIĞSPORUMUZ’LA omuz omuza mücadele etmiş bir mazisi olan şehrimizin önemli markalarındanız.
Kendi marka değerimizi eskilerden değil yeniden diriltmek adına çıktığımız bu yolda anadolu kulüplerimize örnek teşkil edecek yönetim yapısıyla, kurumsallıkla, projelerle, kalıcı gelirlerle ve alt yapısıyla ilimizin ve bölgemizin lokomotifi olmaya talibiz” dedi.

“BİRÇOK ALANDA PROJELERİMİZ OLACAK”
Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü;
“Bu anlamda gelinen noktada futbolda transferlerin sadece futbolcudan ibaret olmadığını yönetimsel tercihlerinde etkisinin büyük olduğunu bilerek kurduğumuz bu yeni oluşumda akademisyenlere, iş adamlarına ve geçmişte futbola değer katan kişilere yer vererekten aslında birkaç adım ileriye kulübümüzü taşımış olduk, şimdi sıra masaya yatırdığımız projelerimizin ve yol haritalarımızın uygulanmasında, bu kapsamda 23 nisan haftası Gazi önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu günde tiyatro izleme imkanı bulamamış köylerdeki çocuklarımızı yeni kurduğumuz ve 15 günde bir sahnelenecek komedi branşında ilimizin önemli tiyatrocularına yer verdiğimiz bir çalışmayla hem sosyal farkındalık yaratmak adına hemde kulübümüze gelir elde etmek adına start vermiş bulunmaktayız.  Bu organizasyon harici yaz kış spor okullarımız, şenlik organizasyonlarımız, çeşitli kurumlarla ortak projelerimiz ve yine birçok alanda faaliyetlerimizle karşınızda olacağız. Bizler kulüp yönetimi olarak üretmediğimiz hiçbir şeyin maddi karşılığını beklemiyoruz. Fırat Üniversitesi ilimizin önemli değerlerinden ve biz bu kurumdan dernek olarak bağımsız olsakta ismini taşımaktan onur duyuyoruz. Asli görevimiz bu ismi marka değerine yakışır bir biçimde taşımaktır. Bu anlamda Yasal mevzuatlara uygun bir şekilde projelerimize desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş beye teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.