FOX'tan Sahte Atatürkçülere Tokat

FOX'un dijital platformu Disney Plus, Türkiye'nin ulusal değerlerini ve  hassasiyetini hiçe sayıp Ermeni lobisinin baskılarına boyun eğerek Atatürk dizisini yayınlamama kararı almasına tepkiler devam diyor.

FOX'tan Sahte Atatürkçülere Tokat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelen tepkiler üzerine 8 milyon dolar harcanan dizinin FOX TV'de yayınlanacağı açıklansa da yayınlanmama kararına en çok tepki vermesi gereken ve genelde kendi ideolojileri savunurken Atatürk’ün arkasına sığınan sözde Atatürkçü ve laik kesimlerden yeterli tepki gelmedi.

Ağacı, böceği, çevreyi bahane edip darbe yapmaya kadar varan eylemlerle öne çıkan kesimin, FOX’un bu kararına sessiz kalması, bu çevrelerin gerçek görüş ve amaçlarını bir kez daha ifşa olmalarına sebep oldu.

Atatürk’ün arkasına gizlenip özellikle inançlı kesimlere yıllarca zülüm yapılması, 28 Şubat sonrası milyonlarca insanın işinden edilmesi ve eğitim haklarının elinden alınması karşısında aslan kesilen laikçi ve sözde Atatürkçülerin, söz konusu kendileri gibi muhalif bir kanal olan FOX’un Atatürk’e sansürü olunca resmen dut yemiş bülbüle döndüler.

Atatürk dizisini savunmak da Ak Partiye ve Cumhur ittifakı bileşenlerine düştü. 

Bu olay aslında birilerinin maskesinin düşmesini sağladığı için iyi de oldu. Artık bugünden sonra bazı yayın organları, sanatçı ve yazarların, Atatürkçülük taslamalarının hiçbir kıymeti harbiyesi kalmayacağı gibi onların böyle bir cümle kurmaları halinde başlarına neler geleceğini az-çok tahmin edebiliyoruz.

FOX TV’ye bizdeki gardırop Kemalistleri ile sözde Atatürkçülerinin ipliklerini pazara çıkardığı için teşekkür etmek gerek. Yoksa bu azınlığın yapmacık ve sahte yaygaralarını yıllar boyunca duymak zorunda kalacaktık. FOX’un sahte ve sözde  Atatürkçülere bu tokadından sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.