Forvete yeni aday Maranhao!

Haber: Hüseyin Kabukçu
Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Elazığspor Yönetimi, bir süredir temasta olduğu ve İsrail Takımı Hapoel Beer Sheva'yla yol

Forvete yeni aday Maranhao!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Golcü oyuncu arayışlarını sürdüren Elazığspor Yönetimi, bir süredir temasta olduğu ve İsrail Takımı Hapoel Beer Sheva’yla yollarını ayıran 28 yaşındaki forvet oyuncu Lucio Maranhao’yu görüşmek için İstanbul’a davet etti.  Geçtiğimiz sezon İsrail Ekibi Ashod’da yarım dönem kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı golcü toplam 15 maç oynadı ve 1355 dakika süreyle sahada kaldı. 1 asistlik performans sergileyen, hiç gol kaydedemeyen Lucio Maranhao’nun sözleşmesi İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva tarafından fesih edildi. Bonservisi elinde olan tecrübeli golcü oyuncu transfer komitesi ile görüşmek üzere dün İstanbul’a geldi. Gece geç saatlere kadar süren görüşmenin detaylarının bugün kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

LUCIO MARANHAO KİMDİR?
1988 Brezilya doğumlu olan Lucio Maranhao, futbola ülkesinin Horizonte takımında başladı. Daha sonra ASA, Vitoria ve Figuerirense takımlarında görev alan Brezilyalı oyuncu, daha sonra Tayland Ligi takımı Buriram Utd.’ye transfer oldu. Kısa bir süre yine ülkesinde Fortaleza ve CRB’de görev yapan golcü oyuncu, daha sonra İsrail’in yolunu tuttu. Hapoel Beer Sheva ve Ashdod gibi takımlarda forma giyen Maranhao’nun bonservisi elinde bulunuyor.
Maranhao, geçen sezon İsrail Ligat HaAl Küme Düşme Turu, İsrail Ligat HaAl, İsrail Eyalet Kupası , UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve İsrail Toto Kupası olmak üzere çıktığı 42 maçta 8 gol 1 asistlik istatistik yakaladı.