Fırat Üniversitesi Üniversite Tanıtım Fuarları'na Katıldı

Fırat Üniversitesi Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de üniversite adayı gençlerin hem üniversiteleri daha yakından tanıyabilmeleri hem de doğru tercih yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarları'na katıldı.

Fırat Üniversitesi Üniversite Tanıtım Fuarları'na Katıldı

Alanında uzman personel ile düzenlenen fuarlarda yerini alan Fırat Üniversitesi tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine Fırat Üniversitesinin gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Fırat Üniversitesini fuarlarda, Dr. öğretim üyesi Murat KATAR, Öğretim Gör. Dr. İsmail BAYDİLİ, Öğretim Gör. Semih DİKMEN ve Öğretim Gör. Bahattin SARI temsil ettiler.

Öte yandan Anadolu Üniversiteler Birliği üniversite tanıtım fuarı, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Fırat Üniversitesi kampüsünde yapılacak.